Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:12 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi aici cum poţi urma studii postuniversitare în Statele Unite

ro

31 Mar, 2011 22:57 1551 Marime text

87b22c81651418c04689464c2da8bc38_26028000.jpgRomânii care vor să urmeze studii postuniversitare pot accesa programele de burse Fulbright, care oferă plata integrală a studiilor, dar şi cazare şi cheltuieli zilnice, atât timp cât cursanţii se întorc ulterior în România timp de doi ani.

Directorul Serviciului de Consultanţă al Comisiei Fulbright România,Mihaela Arsene, a explicat pentru TV Ziare.com că vor fi luate în considerare doar aplicaţiile "complete, documentate" şi care impresionează.

"Procesul este extrem de obiectiv şi transparent, o aplicaţie poate fi alcătuita foarte uşor şi un mesaj foarte clar va fi sigur de natura să propulseze candidatul în faţă. (...) Ca să obţii o bursă Fulbright trebuie să ai o imagine foarte clara a obiectivelor pe care vrei să le realizezi în programul de cercetare sau programul universitar. Condiţiile de eligibilitate sunt afişate pe site-ul comisiei Fulbright", a declarat Mihaela Arsene, la TV Ziare.com.

Toate bursele acoperă toate cheltuielile aferente deplasărilor, studiilor şi traiului în Statele Unite. Odata ajuns în campus, bursierului i se achită integral taxele de şcolarizare pentru zece luni şi apoi toate cheltuielile de întreţinere inclusiv asigurarea medicală, explica Mihaela Arsene, adaugând ca nici vârsta nu este un criteriu pentru admitere.

Sursa: Realitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii