Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:16 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vindea produse contrafăcute turiştilor din Neptun

ro

19 Aug, 2011 17:22 1463 Marime text

Joi, 18 august, în jurul orelor 22.15, jandarmii din cadrul Grupării Mobile „Tomis", aflați în serviciul de patrulare în stațiunea Neptun au depistat un bărbat, care oferea spre vănzare fără acte legale mai multe bunuri.

Remus Chiriac, de 24 de ani, din Tecuci, se face vinovat de comiterea infracţiunii de punerea în circulaţie, fãrã drept, a unui produs purtând o marca identicã sau similarã cu o marca înregistratã, faptă prevazută şi pedepsită de art. 83 lit. b din L. 84/1998, constând în aceea că la data şi ora menţionate, a fost depistat în faţa unui hotel din staţiunea Neptun, în timp ce oferea spre vânzare turiştilor ceasuri de mână şi produse cosmetice contrafăcute inscripţionate cu marca şi sigla diferitelor mărci autentice („Rolex", „ Armani " şi „ Chanel ") . Cel în cauză a declarat că a cumpărat produsele dintr-un centru comercial din Bucureşti cu scopul de a le comercializa. În cauză au fost întocmite actele procedurale premergătoare începerii urmăririi penale, dosarul fiind înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • aurel 19 Aug, 2011 14:01 bai ce evaziune facea asta-dar pe ala de la elion nu l slatati-de ani de zile da la zeci de masini inghetata fara bon fiscal-milioane inghetate egal milioane euro-din prafuri