Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:21 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Volei masculin - Tomis s-a calificat fără joc în sferturile Cupei Challenge

ro

08 Feb, 2012 01:09 1568 Marime text

Echipa masculină de volei CVM Tomis Constanta s-a calificat în sferturile de finala ale Cupei Challenge, fără să mai dispute manşa secundă a optimilor, cu formaţia cipriotă Nea Salamina Famagusta, conform deciziei Confederaţiei Europene de Volei (CEV), anunţă site-ul oficial al grupării de pe Litoral, citat de Agerpres.

Tomis s-a impus cu 3-0 în prima manşă, la Limassol, iar returul programat marţi, la Constanţa, nu s-a putut desfăşura din cauza faptului că formaţia cipriotă a rămas blocată în Bucureşti din pricina condiţiilor meteo nefavorabile şi nu a reuşit să ajungă la malul Mării.

CEV a mai comunicat şi faptul că nicio sancţiune sportivă sau financiară nu va fi aplicată echipelor sau federaţiilor naţionale implicate, din cauza "forţei majore" a cazului.

În sferturile de finală ale Cupei Challenge, CVM Tomis va întâlni pe Olympiakos Pireu sau pe Maccabi Tel Aviv. Olympiacos s-a impus în tur cu 3-1, returul fiind programat joi. Dubla manşă din sferturi va avea loc pe 22 şi 29 februarie, primul meci la Constanţa. AGERPRES

Sursa: Agerpres.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii