Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:30 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vorbe de fumoar - 19 august 2010 Deliorga candideaza iar la CSM, spre disperarea unora din sistem care striga - La vremuri noi, tot voi?

ro

21 Aug, 2010 15:28 1980 Marime text

facsimil-candidatura-deliorga.jpgStire de stire: Va vine sa credeti cine s-a hotarat sa-si depuna candidatura pentru un inca un mandat la CSM? Procurorul Cristian Deliorga. Daca nu credeti, clatiti-va ochii pe facsimilul alaturat. Om cu greutate in plan local, care in actualul mandat a avut neplacerea de a face un drum pe la Directia Nationala Anticoruptie ca sa-si lamureasca colegii de breasla ca nu are nici o implicare in scandalul "Examenele fraudate de la INM" si despre care se aude ca ar fi plans in fata procurorilor DNA sa nu fie arestat... Mai tineti minte speta? Deliorga e supranumit "eminenta cenusie" printre procurorii din zona Tulcea-Constanta-Babadag. Se aude ca si el va fi contestat, doar se afla la al... patrulea mandat. In fine, numarul nu mai conteaza, nu?

*Alaturi de candidatura lui Deliorga mai apare una: procurorul Gigel Marian Alexandru. Care e un fel de „one man show". Gigel Alexandru a fost facut KO de catre inspectorii CSM cu ocazia unui control unde pe mii de pagini se regaseau neregulile lui si dezastruosul manageriat. Dupa ce CSM l-a revocat din functie, Gigel a gasit calea de a redeveni sef la Parchetul Curtii de Apel Constanta. Prin concurs. Asta da, combinatie! Pai, daca legea permite....?!!!

* Exista invidie la parchete pana si pe acordarea diplomelor care au fost date la Ziua Justitiei din acest an, cand bugetul rarefiat al MJ nu a mai putut face fata frumoaselor sarbatori de altadata. Asa ca, in cerc inchis, adica numai intre parchete, pe timp de criza, Procurorul General al Romaniei, Codruta Kovesi, a dat diplome. De la parchetele locale am aflat ca pe locul I a iesit PJ Sectorul 6 al Capitalei. Unii, rautaciosi, spun ca ei ar fi meritat. Ne-am interesat: pentru activitatea pe 2009, Parchetul Sector 6 avea toate atu-urile. Anul trecut, acest parchet a avut pe cap 14.000 de dosare si a facut 500 de rechizitorii, cu doar 14 procurori. Media dosarelor pe celelalte sectoare a fost de 4000. Asta e: Kovesi a fost obiectiva!

Sursa: Lumeajustitiei.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii