Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:27 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vremea 2 aprilie pe litoral vor fi maxim 15 grade

ro

02 Apr, 2010 13:33 2064 Marime text

meteo.jpgCele mai mici valori nu vor coborî sub 13 grade în depresiuni, dar vor fi şi vârfuri de 20 de grade, cum e cazul în Muntenia.

În Oltenia însă, se înnorează treptat şi local s-ar putea să apară şi câte o ploaie, aşa că şi temperaturile sunt ceva mai modeste, cu 15 grade la Drobeta Turnu Severin şi 17 la Craiova şi Râmnicu Vâlcea.

Dobrogenii se bucură de soare întreaga zi, iar locuitorii din zona litoralului vor avea parte de 15 grade la amiază, în timp ce la Tulcea e chiar o idee mai cald, cu 17 grade Celsius.

În Moldova vremea e mai frumoasă azi decât ieri. Soare şi puţini nori neaducători de ploaie, un tablou meteo ce încurajează maximele să atingă 16-17 grade în nord şi centru şi 18-19 în sud.

Soarele se retrage azi în spatele norilor atât în Banat, cât şi în Crişana şi Maramureş. Chiar dacă ziua a început frumos în interiorul arcului carpatic, după masă o umbrelă nu ar strica. În plus şi vântul prinde putere şi va sufla cu 20-25 de km pe oră şi singurii din regiune care se aleg doar cu soare sunt transilvănenii. Maximele însă nu sunt motiv de nemulţumire. Vinerea Mare aduce minimum 14-15 grade Celsius, cu valori de până la 17 grade la Oradea.

Bucureştenii nu vor avea motive să se plângă de vreme azi. Chiar dacă dimineaţa este răcoare, cu numai 4-5 grade, amiaza va aduce un soare blând, primăvăratic, un vânt abia perceptibil şi 20 grade Celsius perfecte pentru o zi în care pregătirile de Paşti sunt în toi.

A doua zi a lunii aprilie aduce la Chişinău câţiva nori din care peste zi s-ar putea să cadă şi câte o ploaie slabă. Amiaza însă se anunţă plăcută: în ciuda ploii, maxima va atinge 16 grade. Doar două grade mai puţin se aşteaptă în Bălţi şi 18 grade la Cahul, în sud.

Sursa: Realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii