Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:32 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vremea, 22 august 26 grade la Constanta si 27 grade la Tulcea

ro

22 Aug, 2010 13:29 1477 Marime text
În vestul, nord-vestul şi centrul ţării astăzi nu se zăreşte vreun nor pe cer. Ziua este însorită şi vântul abia adie. În aceste condiţii la amiază temperaturile pornesc de la 24 de grade la Miercurea Ciuc şi ating chiar 26 de grade la Cluj şi Sibiu.La Oradea şi Arad sunt 29 de grade. Cel mai cald este la Timişoara, unde mercurul urcă în tremometre până la 30 de grade.

Şi în regiunile sudice soarele este generos, dar împarte cerul cu cei câţiva nori ai amiezii, care însă nu aduc nici un strop de ploaie. Vântul se domoleşte şi maximele ating 30 de grade la Drobeta Turnu-Severin, Alexandria şi Călăraşi, chiar 31 la Giurgiu.

Doar la deal e mai răcoare, cel mult 27 la număr sunt gradele amiezii la Târgu Jiu, Râmnicu Valcea şi Ploieşti.

În Dobrogea este în continuare vreme frumoasă cu cer variabil şi fără precipitaţii, dar aici vântul continuă să sufle moderat. Temperaturile nu cresc prea mult, e încă destul de răcoare: 27 de grade se înregistrează la Tulcea şi 26 la Constanţa.

Încă răcoare şi în Moldova, unde aerul polar ajuns dinspre nord-estul continentului mai ponderează temperaturile. Aşadar maximele nu trec de 25 de grade la Suceava, 26 la Botoşani şi Bacău şi 27 la Iaşi şi Galaţi.

Sursa: realitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii