Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:18 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vremea, 22 iulie Constanta, 32 grade, Medgidia, 35 grade Celsius

ro

22 Jul, 2010 11:52 1397 Marime text
Fierbem la foc iute. Nici măcar în zonele mai răcoroase de regulă astăzi nu e prea plăcut, cea mai mică valoare urmând să fie de 30 de grade, în timp ce în zonele de şes mercurul se va dilata şi la 35 de grade.E drept, sunt ceva şanse să ne mai răcorim, pe seară, în nord şi centru, ca şi la munte, când aşteptăm ploi cu vânt. Dincolo de Carpaţi, ziua începe cu soare, continuă cu căldură mare şi se încheie în general cu ploi în zonele mai înalte de relief. Maxime sub 30 de grade aşteptăm doar în depresiuni, dar în rest, mercurul va indica 33-34 de grade la Timişoara şi Arad, 32 la Oradea, Baia Mare şi Alba Iulia şi 31 la Cluj, Sibiu şi Braşov.

Sudul are parte de 32-33 de grade în zonele de deal, unde sunt posibile şi ceva ploi binevenite, în timp ce spre şes, vor fi 34-35 de grade la amiază şi slabe speranţe de vreo ploaie în Turnu Severin, Giurgiu, Călăraşi sau Slobozia.

Dobrogea are parte de caniculă în partea continentală, cu 35 de grade la Medgidia, dar e extrem de cald şi la Constanţa unde se vor atinge 32 de grade, dar ceva ploi sunt posibile doar spre Tulcea.

35 de grade vor fi şi la Iaşi azi, ca şi la Focşani. Dar sunt şi ceva speranţe de ploaie pe seară, e drept, nu foarte multe şi pe arii nu prea mari.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii