Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:20 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vremea, 5 iulie Pe litoral, nori si ploi

ro

05 Jul, 2010 12:27 2108 Marime text

După o noapte în care cerul va mai prezenta înnorãri în estul şi sud-estul ţãrii, ziua de luni aduce o vreme instabilă. Norii vor acoperi temporar cerul, aşa că aversele, tunetele şi fulgerele, dar şi intensificările de scurtă durată ale vântului nu întârzie să apară în majoritatea regiunilor. Astăzi, astfel de fenomene vor fi pe arii mai restrânse în sud-vestul ţării. Izolat, în urma unor averse mai puternice se pot acumula peste 20 litri de apă/mp în estul ţării şi la munte. Temperatura aerului va avea valori maxime de la 21 la 30 de grade Celsius.

La munte, continuă să plouă şi azi. Nu vor lipsi nici descărcările electrice şi rafalele de vânt pe durata averselor. Cantităţile de apă vor mai depăşi izolat 20 l/mp.Temperaturile nu se modifică semnificativ faţă de cele pe care le înregistram ieri la amiază.

Nici la mare ziua nu va aduce o zi de vară autentică. E destul de cald, cu temperaturi la amiază între 24 şi 26 de grade Celsius, dar soarele se va pierde printre nori. Mai ales către seară ploile revin şi peste litoral. Nici briza nu va fi un aliat pentru cei care sperau o zi de plajă la malul Mării Negre, dar la ţărm, apa reuşeşte să adune în jur 23-24 de grade, numai bune pentru o baie.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii