Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:28 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vremea, 6 august Constanta 31 grade, Cernavoda si Medgidia 36 grade

ro

06 Aug, 2010 12:55 1633 Marime text

Temperatura creşte în regiunile de peste munţi. Numai în Banat, Crişana şi Maramureş sunt şanse să nu se depăşească 30 de grade, fiindcă norii se adună treptat după-amiază, şi spre seară, local, va ploua.

Nu lipsesc descărcările electrice şi intensificările de scurtă durată ale vântului în timpul ploilor. Sunt prognozate 31 de grade la Cluj şi Sibiu, 32 la Alba Iulia, 30 de grade chiar şi în depresiunile intramontane.

În sud, aceeaşi tendinţă de încălzire: maxime peste 30 de grade, până la 32 la Drobeta şi Craiova, şi până la 36 în Muntenia, poate chiar mai mult în Bărăgan. Şanse semnificative de ploaie rămân doar în Oltenia, în special în partea de vest şi nord.

În Dobrogea revine vremea caniculară. Soarele va încinge mercurul din termometre până la 35 de grade la Tulcea şi 36 la Cernavodă şi Medgidia.

Tot foarte cald va fi vineri şi pe litoral. 31 de grade la Constanţa. Cât despre ploi, şanse mici după-amiaza.

Mult soare şi mai cald decât joi va fi şi în Moldova. Câteva averse şi descărcări electrice sunt doar în Subcarpaţii Moldovei şi dealurile Bucovinei. Maxime aşadar ridicate, de la 31-32 de grade în partea de nord a regiunii până la 35-36 în Podişul Moldovei şi în sudul regiunii.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii