Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:29 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vremea, azi, 15 februarie Constanta +3 grade

ro

15 Feb, 2010 13:46 2638 Marime text

vremea_des.jpgNorii cuprind mare parte din ţară, dar precipitaţiile vizează arii extinse doar în sudul şi sudestul ţării. În celelalte regiuni, vor mai fi precipitaţii doar izolat. Ninsorile vor predomina, dar vom avea parte şi de lapoviţe şi ploi care pot depăşi 10-15 litri pe metru pătrat în zona Dobrogei şi în sudul Bărăganului în special la începutul zilei.

În regiunile sudice însă, un nou cilcon mediteranean aduce ninsori mai ales, iar în Muntenia vântul atinge şi 50 de km pe oră la rafală. Se formează local polei, mai mult spre sudest, unde apar şi lapoviţe. Maximele sunt normale aici pentru data la care ne aflăm: 2 grade la Craiova, Giurgiu şi Piteşti şi 3 grade la Călăraşi.

În Dobrogea, precipitaţiile lovesc din plin, acumulând şi peste 15 litri pe metru pătrat. Sunt ninsori, lapoviţe, dar şi ploi, iar vântul atinge 70 de km pe oră. Maximele sunt însă agreabile, de 2 grade la Tulcea şi 3 la Constanţa.

În Moldova ninge în sud, cu un grad la Galaţi şi Focşani şi vânt moderat, în timp ce în rest, ninsorile apar doar izolat, iar gradele sunt în număr de două la Suceava şi de zero în Bacău.

Sursa: Realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii