Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:14 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vremea, azi, 27 februarie Constanta 11 grade C

ro

27 Feb, 2010 13:07 1183 Marime text
Ziua începe cu ceaţă în sudul şi estul ţării, iar vântul prezintă intensificări la munte şi în regiunile de sud-vest. Plouă abundent în Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania, Muntenia şi Oltenia, iar maximele se încadrează între 4 şi 11 grade Celsius.
În vestul, centrul şi nordvestul ţării, cerul este acoperit de nori şi plouă, chiar abundent pe alocuri, cu 15-20 de litri pe metru pătrat, iar vântul este şi el destul de alert, mai ales în Banat. Astăzi e mai frig decât ieri cu 6-7 grade, dar e plăcut. Se adună 8 grade la amiază în Arad, Timişoara şi Oradea, ca şi în Baia Mare, Cluj şi Sibiu, dar nu mai mult de 4 la Miercurea Ciuc.

Plouă şi în sudul ţării, mai abundent în Oltenia şi nordvestul Munteniei, unde este în vigoare şi codul galben meteorologic. Maximele nu trec de 7 grade la Drobeta Turnu Severin, Rîmnicu Vâlcea şi Alexandria şi 8 la Giurgiu.

În Dobrogea, tot nori sunt azi şi ceaţă la primele ore ale zilei, dar după prânz încep şi ploile. Se fac totuşi 10 grade la Cernavodă şi Tulcea şi chiar 11 la Constanţa, cu vânt moderat dinspre est.

Moldova şi-a început şi ea ziua cu ceaţă şi o continuă cu ploi slabe. 9 grade se dac azi la Galaţi şi Focşani, 8 în Bacău şi Iaşi şi cel mult 6 în nord, la Suceava.

Duminică cerul se mai curăţă de nori, iar ploile anunţate vor fi slabe şi izolate. Dimineaţă, în estul ţării, iar spre seară, în vest. Plăcut termic în toată ţara, cu maxime care vor urca nesperat de mult pentru o zi de februarie. De la 8 grade în Botoşani, Constanţa şi Giurgiu la amiază, 9 la Cluj şi Braşov până spre 12 la Craiova şi Timişoara.

Sursa: realitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii