Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:26 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vremea se va incalzi usor dupa 15 ianuarie!

ro

05 Jan, 2009 19:51 900 Marime text

În prima parte a lunii va fi destul de frig, cu nopţi foarte reci în această săptămână în sudul, centrul şi nordul ţării, urmând ca vremea să se încălzească uşor după 15 ianuarie. În jumătatea de nord a ţării vor cădea precipitaţii care vor depăşi limita normală.

Şeful Biroului de Prognoza pe Termen Lung de la Administraţia Naţională de Meteorologie, citat de HotNews.ro a afirmat că, în luna ianuarie, temperaturile pentru această perioadă se vor situa în jurul valorilor normale, exceptând sudul şi estul ţării, unde termometrele vor înregistra creşteri mai mari decât cele admise.

În februarie, temperaturile medii lunare vor fi apropiate de valorile normale, cu excepţia regiunilor estice, în care acestea s-ar putea să fie mai mari decât normele climatologice. În cursul zilei, valorile maxime vor putea depăşi 15 grade Celsius în sudul ţării, iar cele minime pot coborî în cursul nopţii,  înregistrându-se minus 20 de grade în centrul şi nordul ţării. În regiunile din sud şi est, ninsorile pot fi asociate temporar, cu intensificări ale vântului, informează hotnews.ro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii