Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:34 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

White Walls din Constanta, la Stufstock Newcomers

ro

26 Jul, 2010 20:16 789 Marime text
A sosit timpul ca cele 24 de trupe rock care s-au calificat în urma primei etape a Stufstock Newcomers să cânte în fața publicului și a juriului. La finalul celor patru zile, cât va dura etapa doua a "examenului de live", 12 dintre ele vor avea şansa să se lanseze printr-un concert pe scena Stufstock Newcomers din Vama Veche.

La finalul celor patru zile, cât va dura etapa doua a "examenului de live", 12 dintre ele vor avea şansa să se lanseze printr-un concert pe scena Stufstock Newcomers din Vama Veche. În fiecare din aceste patru zile de concurs vor fi abordate genuri muzicale specifice și vor cânta formațiile al căror repertoriu se înscrie în zonele respective. Concertele din Elephant Pub, de pe Gabroveni 16, din centrul vechi al Bucureștiului, vor avea loc în perioada 2-5 august, de la ora 19:30 și sunt deschise publicului, iar intrarea este liberă.

În prima seară, Newcomers-ii vor cânta funk, nu jazz, reggae și fusion în prezența juriului, a prietenilor și a publicului. Punk-ul alternativ va domina scena în a doua seară, pentru ca indie alternative să fie prezent în Elephant Pub în cea de-a treia zi, iar metal rock-ul în ultima seară de concurs.

Printre cele 24 de trupe tinere care merg mai departe se regăseşte şi o trupă din Constanţa,White Walls.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii