Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:20 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zeci de mii de turisti si-au petrecut weekend-ul pe litoral( VIDEO)

ro

18 Jul, 2010 12:50 822 Marime text

Căldură mare în acest sfârşit de săptămână! Mercurul din termometre a sărit de 30 de grade, iar vântul nu adie aproape deloc. Aşa că zeci de mii de turişti au ocupat plajele şi terasele de pe litoralul românesc.

Aproape 100 de mii de turişti au fugit de caniculă la malul mării în acest sfârşit de săptămână. La orele prânzului, când temperaturile erau greu de suportat pe plajă, unii s-au refugiat pe terase. Alţii însă s-au plimbat cu vaporaşul pe mare.

"E foarte frumos, e ceva extraordinar, e pentru prima dată când merg cu bărcuţa. Până acum mi-a fost teamă, dar e ceva unic", spune un turist.

În alte zone ale ţării canicula a făcut şi victime. La Iaşi, aproape 30 de persoane au ajuns la Spitalul Clinic de Urgenţă cu probleme din cauza căldurii.

"Cald afară tare? Da da. Cine v-a adus la spital? Părinţii. Acum vă simţişi mai bine? Da, da, mult mai bine. Staţi la răcoare şi nu mai ieşiţi la căldură", a afirmat un pacient.

"Stomacul şi mi-a scăzut tensiunea. Aţi leşinat? Nu, dar nu pot să merg pe picioare. Aproape că ameţiţi tot timpul. Ameţim, da, da, da", mai spune alt pacient.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii