Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:12 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Marelui NU sau Ziua Demnității Deputatul PNL, Bogdan Huțucă - „Apreciez eforturile prietenilor greci din Constanța pentru păstrarea tradiției și culturii"!

ro

28 Oct, 2024 12:36 206 Marime text


Pe 28 octombrie, grecii de pretutindeni comemoreaza Ziua Marelui NU sau Ziua Demnității, cunoscută și sub numele de cea de-a doua zi națională a Greciei, moment de reflecție profundă.

Cu acest prilej, deputatul Bogdan Huţucă, președintele PNL Constanța a salutat prezenţa continuǎ a locuitorilor de origine greacǎ pe acest colţ de pǎmânt dobrogean și contribuiția acestora dupǎ puterile şi priceperea lor la progresul şi civilizaţia urbei şi locuitorilor sǎi.

„Dobrogea este cu adevărat fascinantă, cu bogăția sa de culori, cuvinte și confesiuni, un simbol de mândrie pentru noi, ca și comunitate. Cu ocazia "Zilei Demnității" sau "Zilei Marelui Nu", am avut onoarea de a participa la evenimentul organizat de comunitatea grecilor din Constanța, care s-a desfășurat la Biserica Greacă Metamorphosis.
Le mulțumesc prietenilor noștri greci din Constanța pentru invitație și apreciez eforturile pe care le depun pentru a păstra tradiția și cultura. Voi fi mereu alături de etniile din Dobrogea, care fac din această zonă o emblemă a succesului și a coexistenței armonioase!", a transmis liderul liberal.

Comemorările dedicate acestei zile sunt grandioase și emoționante. Evenimentele de la Constanța organizate de Comunitatea elenă Elpis au avut loc duminică, 27 octombrie.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii