Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:32 27 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru duminică, 23 iunie 2024. Prietenii, tema principală în aceste zile

ro

23 Jun, 2024 08:10 571 Marime text


Berbec 

Vrei, nu vrei, esti in văzul lumii la finalul acestei saptamani. Este posibil sa primești invitații la evenimente cu multe persoane, care mai de care mai interesante. Esti admirat, intrebat si ți se vor solicita explicatii sau sfaturi. Avalanșa de conversații te poate pune într-o lumină nefavorabilă, de aceea fii prudent.

Taur 

Weekend-ul este favorabil dialogurilor cu persoanele aflate departe de granițele tarii sau pentru demersuri legate de calatorii indepartate. Se recomanda prudenta vizavi de tot ce tine de strainatate, respectiv informatii, invitatii de a calatori sau excursii, indiferent din ce motiv. Pe de alta parte, te poti gandi la imbunatatirea pregatirii tale profesionale.

Gemeni 

Banii si bunurile altora sunt preocuparea ta la acest final de saptamana. Beneficiezi de favoruri sau castiguri substantiale de la altii, insa atentie ca va trebui si tu la randul tau sa fii generos. Tentatia împrumuturilor este mare, dar cu toate conditiile aparent bune pentru un credit, hiba este bine ascunsă ochilor tăi.

Rac 

Relatiile parteneriale sunt foarte răscolite la acest sfarsit de saptamana. Subiectivismul este la cote inalte, de aceea ai grija ce spui sau promiti. In aceasta perioada se construiesc alte tipuri de colaborari sau parteneriate, astfel incat nu te mai agăța de cele vechi. Este nevoie de o revigorare in sfera partenerială. 

Leu 

Chiar daca sunt zile libere, tu nu te poti dezlipi de treburile de la serviciu. E adevarat ca ai multe si mărunte de făcut, însă tendința este de a exagera. Ocupa-te strict de indatoririle tale si evita provocarile colegilor. Sanatatea este afectata de influxuri astrale greu de tinut in frâu.

Fecioara 

Relatiile sentimentale si cele cu copiii te vor solicita mult zilele acestea. Lucrurile nu stau pe roze, deoarece perioada predispune la disensiuni, neintelegeri si exagerari ale unor fapte mai mult sau mai putin fondate. Asculta doleantele celor dragi, insa fii prudent si ai grija si de ale tale. Cheful de aventuri si distracții este prezent.

Balanta 

Treburile gospodaresti le poti face usor si cu spor la finalul acestei saptamani. Iti sunt favorizate curateniile generale, reparatiile curente si reamenjarile interioare si exterioare spatiului locativ. Fii prudent cu reparatiile, pentru ca exista riscul sa repari intr-un loc si sa se strice in altul. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate.

Scorpion 

Weekend-ul acesta este potrivit calatoriilor pe distante scurte si intalnirilor cu persoanele din anturajul apropiat. Relatiile cu cei dragi vor cunoaste suișuri si coborâșuri. De unele persoane te vei debarasa definitiv, insa atentie ca vor veni in preajma ta personaje interesante, alaturi de care vei petrece multi ani. Prudenta, discreția si răbdarea sunt necesare acum.

Sagetator 

Gândurile tale sunt indreptate la acest final de saptamana, doar spre capitolul financiar. Se anunta o perioada destul de lunga, in care temerile legate de castigurile obtinute la un loc de munca sau conditiile de desfasurare a activitatii de la serviciu vor fi exacerbate. Exista motive, insa depinde doar de tine ce atitudine alegi să abordezi.

Capricorn 

Esti foarte schimbător zilele acestea. Dorinta de a te ocupa doar de tine si de treburile tale te va îndepărta de cei dragi. Bine ar fi sa-ți imparti timpul si grijile si cu ceilalti. Exista in sufletul tău un soi de teama care te face sa te izolezi de tot și toate. Depășește-ți nemulțumirile interioare!

Varsator 

Sfarsitul acestei saptamani este propice izolarii, meditatiei in locuri sfinte si trasării unor directii noi de viata. Recomandabil este sa eviti compania celorlalti si sa te gandesti pe indelete la ale tale. Este nevoie sa fii prudent vizavi de tot ce se petrece in sfera muncii, pentru ca acolo domneste o forfota greu de pătruns.

Pesti 

Prietenii sunt tema principala in aceste zile. Intalnirile si dialogurile cu acestia vor fi frecvente. Esti o companie plăcuta, te simti bine, insa ceilalti nu vad cu ochi buni starea sau situatia ta sociala. Bine este sa fii circumspect la tot ce vine din partea asa-ziselor persoane protectoare sau prietenoase, deoarece măștile lor sunt schimbătoare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii