Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:35 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru joi, 18 iulie 2024. Relațiile parteneriale sunt provocatoare pentru una dintre zodii

ro

18 Jul, 2024 08:11 535 Marime text
Berbec

Cunostintele din strainatate te vor cauta fie la telefon, fie prin e-mail. Este o zi potrivita pentru a-ti aranja calatorii îndepărtate, chiar daca se pare ca deocamdata apar tot felul de piedici in acest sens. Daca esti implicat in diverse forme de instruire, astăzi afli informatii importante despre acestea. Selectează veștile care vin către tine.

Taur

Banii si bunurile comune cu altii sunt tema principala a acestei zile. Traversam o perioada in care ti se deschid noi variante de castig prin intermediul altora, dar fii foarte prudent. Ce favoruri ti se ofera acum, va trebui sa le dai inapoi undeva, candva, cu varf si indesat. Foloseste totul cu măsură.

Gemeni

Relatiile parteneriale sunt provocatoare. Bine ar fi sa verifici parteneriatele in care esti implicat sau vrei sa te implici. Desprinde-te de cele vechi si pregateste-te pentru altele noi. Esti prea implicat in orice altceva, insa mai putin in viata de familie. Tot acasa te vei intoarce dupa ce se va sfărși iureșul din sectorul partenerial.

Rac

Foarte multa zarvă se anunta la serviciu. Esti foarte ocupat, tot timpul apar indatoriri noi, insa plata se lasa asteptata. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele aparatului renal. De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil! Dozeaza-ti eforturile, mananca sanatos si hidrateaza-te suficient.

Leu

Astazi esti creativ si demonstrezi mult chef de aventuri. Relatiile sentimentale si cele cu copiii iti pot umbri sufletul, dar cu putin efort si bunavointa vei depasi totul cu brio. Este nevoie sa-ti schimbi atitudinea, conceptiile si doleantele vizavi de iubire si implicatiile ei. De mare folos ti-ar fi aprofundarea unui hobby.

Fecioara

Casa si familia iti vor solicita toate eforturile astazi. Este nevoie sa te ocupi pe indelete de treburile gospodaresti. Verifica atent instalatiile de gaze si de apa, deoarece se pot produce avarii greu de remediat. Un membru al familiei poate avea probleme de sanatate sau juridice. Fii alaturi de cei dragi!

Balanta

Ziua te poate pune pe drumuri. Fie ca esti nevoit sa vizitezi o ruda sau un prieten, fie trebuie sa pleci in scop profesional. Verifica atent detaliile calatoriei si evita implicarea excesiva in treburile altora. Daca esti implicat in vreo forma de scolarizare, ar fi bine sa te bazezi doar pe fortele tale.

Scorpion

Esti preocupat de castigurile obtinute in urma muncii depuse la un loc de munca. Ceea ce e culmea este ca ai sanse sa primesti bani, insa totodata vin si avertismente legate de cheltuiala acestora. Recomandabil este sa faci economii si sa eviti acordarea imprumuturilor, indiferent despre cine si ce este vorba.

Sagetator

Debordezi de energie. Starile tale de spirit sunt fluctuante si asta iti poate crea neplaceri in relatiile cu ceilalti. Ocupa-te serios de trupul si sufletul tau. Programeaza-ti tratamente de infrumusetare, sedinte de masaj sau plimba-te prin magazinele preferate. Prudenta la relatiile cu sefii, deoarece in domeniul profesional se ascund hibe!

Capricorn

Astazi ar fi bine sa fii cat mai discret. Sanatatea este vulnerabilă, insa evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil, deoarece se pot produce erori greu de remediat. La serviciu se tes conflicte ascunse la care ar trebui sa iei aminte. Gândurile tale zboara prin planurile subtile ale existenței.

Varsator

Este o zi importanta vizavi de relatiile cu prietenii si protectorii. Pe de o parte, unii te sustin, pe de alta iti pun bete in roate aceleasi persoane. Invinge-ti temerile legate de aceste relatii si continua-ti drumul vietii exact asa cum iti spune sufletul tau. Există în preajma ta oameni care chiar iti vor binele.

Pesti

Vrei, nu vrei, vei avea de-a face cu sefii astazi. Sunt posibile discutii, replici mai mult sau mai putin dure, iar daca ai si o functie de conducere, zarva va fi si mai pronuntata. De retinut ca exista subiectivism in ceea ce se spune si în cee se petrece.

Articol preluat de pe astrocafe.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii