Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:58 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru joi, 20 iunie 2024. Se anunta distracții, peripeții, dar si conexiuni amoroase

ro

20 Jun, 2024 07:39 721 Marime text


Berbec 

Ești interesat de filozofie, religie sau discipline spirituale. Se pare ca vei avea cu cine sa dezvolti aceste subiecte, respectiv cu persoane interesante, unele chiar din afara tarii. Culturile si civilizatiile straine pot intra in sfera ta de interes. Te poti gandi la calatorii indepartate, dar deocamdata vor ramane la stadiul de ganduri.

Taur 

Ziua este favorabilă verificarii bugetului, achitarii facturilor si dialogurilor legate de bani si bunuri administrate in comun cu altii. Fii prudent si evita datoriile, creditele sau speculatiile financiare. Ai sanse mai mare vizavi de castigurile din munca proprie, astfel incat nu te baza pe cele ale altora.

Gemeni 

Astrele iti recomanda sa te ocupi pe indelete de partenerul de viata, de cei de afaceri sau de colaborarile si proiectele desfasurate in comun cu altii. Sunt posibile reprosuri, dialoguri contradictorii si dezvaluiri interesante. Fii precaut, asculta ce ti se spune si evita deciziile pripite.

Rac 

Activitatile din sfera profesionala iti vor da batai de cap. Rutina si repetitia actiunilor nu iti este pe plac, dar cu putin efort vei depasi totul cu bine. Sănătatea este vulnerabilă. Respectă o dieta, mergi mai des la plimbare si odihneste-te suficient. Dozează-ți eforturile și ai încredere că vei rezolva totul cu bine.

Leu 

Se anunta distractii, peripeții, dar si conexiuni amoroase. Cu persoana iubita este greu sa te intelegi deocamdata, asa incat evita explicatiile sau discursurile delicate. Un hobby te poate ajuta sa te relaxezi si sa-ți redea pofta de viata. Antrenează-i și pe cei dragi în activitățile tale! Îți vor fi recunoscători pentru asta.

Fecioara 

Ziua este potrivită treburilor gospodaresti, dar si relatiilor cu familia. Este nevoie de eforturi din partea ta pentru a ajunge la un consens cu familia vizavi de patrimoniu sau chestiuni ce privesc spatiul locativ. Tine cont si de sfaturile celor dragi! Cineva din familie poate avea probleme de sanatate si sa-ti ceara ajutorul.

Balanta 

Calatoriile pe distante scurte ar fi propunerea astrelor pentru astăzi. Este posibil sa mergi in vizita la rude sau prieteni pentru a-i ajuta. Fie ca pleci in scop turisitc, fie in orice alte scopuri, fii prudent, deoarece neprevazutul iti poate crea neplaceri. Gandirea si comunicarea sunt distorsionate, astfel incat fii prudent în vorbe.

Scorpion 

Astăzi, chestiunile legate de banii castigati din munca proprie vor predomina. Se pare ca esti nemultumit de veniturile tale si cu greu deslusesti din ce vei castiga bani pe viitor. Evita speculatiile, imprumuturile sau cheltuielile nefondate. Deocamdata ai sanse si noroc la banii si bunuri suficient. Controversele vor fi prezente.

Sagetator 

Sunt momente bune pentru a te ocupa doar de tine. Iti sunt favorizate tratamentele cosmetice, sedintele de masaj, exercitiile fizice sau alte activitati ce vizeaza sanatatea si intretinerea corpului tau. Starile tale de spirit sunt fluctuante si de aici au de suferit si relatiile cu ceilalti.

Capricorn 

Astăzi esti destul de sensibil, emotiv si fara chef. Sunt momente bune pentru retragere din forfota cotidiana, singuratate sau plimbari in aer liber. Recomandabil este sa-ti indrepti atentia si eforturile doar catre propria ta persoană si sa-i lasi in pace pe ceilalti. Sanatatea este vulnerabila. Evita tratamentele alopate!

Varsator 

Prima parte a zilei este favorabilă întâlnirilor si dialogurilor cu prietenii. Este posibil sa fii invitat la evenimente sociale deosebite in care ochii si urechile celorlalti sa fie atintite asupra ta. Reuniunile cu multa lume te obosesc, astfel că deslușești cu greu ce vor ceilalti de la tine.

Pesti 

Contextul zilei te va aduce in prim-planul vietii sociale. Ori esti nevoit sa participi la reuniuni cu persoane importante, ori pur si simplu mergi la un eveniment monden unde devii repede o mică vedetă. De retinut ca foarte usor pot apărea situatii neplacute legate de imaginea ta in fata celorlalti.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii