Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:21 08 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru joi, 30 mai 2024. Sunt posibile vești din străinatate pentru una din zodii

ro

30 May, 2024 08:18 1085 Marime text


Berbec

Starile tale de spirit sunt fluctuante si se remarca faptul ca ti-ar prinde bine cateva  momente de singuratate. Pot apărea insomnii, vise si viziuni premonitorii, dar si revelatii legate de oamenii si evenimentele din viata ta. Nemultumirile sunt multe si marunte, dar detaseaza-te de toate. Plimba-te mai mult in aer liber, ai grija de sanatatea ta si evita implicarea in treburile celorlalti.

Taur

Ziua este potrivit intalnirilor cu prietenii. Dialogurile cu acestia iti pot aduce vesti interesante, sfaturi bune si poate cineva din anturaj sa-ti devina protector. Contradictiile dintre ce vrei tu sa auzi si ce ti se spune sunt mari, dar cu bunavointa si deschidere sufleteasca reala catre ceilalti, te vei descurca fara probleme. Persoana iubita sau copiii se pot necaji ca le acorzi mai putina atentie.  

Gemeni 

Ochii si urechile lumii sunt indreptate spre tine. S-ar putea sa fii nevoit sa dai explicatii in fata unei persoane cu autoritate, de aceea fii prudent. Emotivitatea este la cote inalte si bine ar fi sa-ti sustii punctele de vedere prin explicatii putine. Reputatia ta poate avea de suferit. Familia te sustine si deocamdata numai alaturi de cei dragi iti poti gasi echilibru. Plimba-te in aer liber!

Rac 

Sunt posibile vesti din strainatate. Calatoriile de orice fel iti sunt sustinute de astre, insa fii prudent. Sufletul tau isi doreste o calatorie peste mari si tari, dar se pare ca ai multe sanse sa pleci in mici excursii agreabile, nu departe de casa. Pe de alta parte, sunt zile bune pentru a-ti indrepta gandurile catre spiritualitate. A echilibra materialul cu spiritualul, ți-ar aduce beneficii mari.

Leu 

Esti preocupat de bani, in special de cei ai altora. Este nevoie sa-ti verifici bugetul si sa-ti directionezi finantele catre achitarea taxelor, impozitelor sau altor tipuri de datorii. In aceasta perioada se pare ca ai suficiente resurse atat pentru cheltuieli dragi sufletului tau, cat si pentru necesitatile zilnice. In alta ordine de idei te-ai putea delecta cu subiecte legate de descoperirea misterelor si studiul disciplinelor de granita.

Fecioara 

Viata de cuplu este pusa sub lupa de catre astre. Sunt posibile discutii aprinse cu partenerul de viata sau, în functie de caz, cu cel de afaceri. De retinut temele vehiculate in aceste discutii, pentru ca apar informatii relevante legate de viitorul vietii in doi sau vizavi de activitatile comune desfasurate cu altii. Se pare ca toate acestea iti afecteaza domeniul profesional si imaginea in ochii celorlalti.

Balanta 

Se pare ca nu te dezlipesti de treburile de la serviciu, dar nici de cele de acasă. S-ar putea sa te intalnesti cu colegii de munca sau macar sa te conversezi cu acestia fie la telefon, fie prin e-mail. Pe de o parte este bine, pentru ca iti pui in ordine documentele, informatiile, treburile ramase restante. Pe de alta parte, organismul tau este obosit.

Scorpion 

Este o zi potrivită distractiei, aventurilor si sportului. Veselia este la cota mari, prietenii te sustin, dar persoana iubita sau copiii iti pot aduce cativa nori in suflet. Sunt momente pasagere, asa incat treci peste toanele lor cu optimismul tau caracteristic. Atentie la aventurile sezoniere, pentru ca se pot lasa cu situatii neplacute ceva mai tarziu. Creativitatea este accentuata.

Sagetator 

Casa, familia si trecutul care te leaga de rude si neamul din care provii vor fi temele principale ale zilei. Esti sensibil, iti este dor de vremurile copilariei, vorbesti mult despre trecut, insa cei din preajma ta nu au chef de toanele tale. Consuma-ti energia in treburile casnice. Ai spor la curatenii, reparatii si reamenajari de orice fel. Sursele de foc din spatiul locativ sunt vulnerabile. 

Capricorn 

Ai șanse sa pleci in excursie. Ori este vorba de o vizita la o ruda, la un prieten drag, ori esti nevoit sa calatoresti in scopuri profesionale. Mentalul cotidian este vulnerabil, insa cu putin efort vei reusi sa faci fata tuturor situatiilor ivite. Protejeaza-te prin diete de sezon, evita statul prea mult in picioare si hidrateaza-te suficient. Informatiile primite de la cei dragi sunt interesante.

Varsator 

Banii castigati din munca proprie te preocupa astăzi. Faci calcule, verifici bugetul, alcatuiesti planuri de investitii si pana la urma rezultatele iti dau cu virgula. Beneficiezi de sustinerea altora, ai noroc si deschidere la banii si bunurile altora, asa incat deocamdata nu prea ai motive de ingrijorare. Totusi cheltuieste cu masura, achita-ti la timp facturile si taxele si evita investitiile și speculatiile.

Pesti 

Este o zi bună pentru a merge la un tratament cosmetic, la coafor sau la cumparaturi pentru innoirea garderobei. Propria-ti infatisare te preocupa in mod special, asa incat urmeaza-ti instinctele si opereaza schimbarile sau ajustarile necesare. Bine ar fi sa incepi si o dieta, sa mergi la o sala de exercitii fizice sau sa te gandesti la parcurgerea unor cursuri de dezvoltare personala.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii