Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:21 01 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru luna iulie, 2024. Iată predicțiile astrologice pentru fiecare zodie în parte

ro

01 Jul, 2024 07:50 316 Marime text





Berbec
 
În prima parte a lunii se întrezăreşte forfotă în casă şi familie. Perioada este favorabilă reamenajărilor interioare, curăţeniilor generale sau achiziţionării unei case sau unui teren. De asemenea, relaţiile cu membrii familiei sunt active şi se poate cădea la pace pe marginea oricărui subiect. În preajma datei de 6 Iulie fii prudent, pentru că există riscul apariţiei unor conflicte greu de controlat. Poate fi vorba chiar de o mutare temporară într-un alt spaţiu locativ, datorită atribuțiilor profesionale.

Taur
 
Până pe 22 ale lunii sunt favorizate călătoriile pe distanţe scurte alături de prietenii apropiaţi sau de rude. Întâlnirile şi dialogurile cu cei dragi vor fi agreabile, iar sfaturile şi poveştile tale vor fi ascultate cu mult interes. În preajma datei de 6 ale lunii se întrezărește un succes de natură intelectuală, dar și relaţii noi şi de bună calitate cu oameni deosebiţi. De asemenea, astrele îţi susţin instruirea personală, îndemnându-te să parcurgi un program educativ. Procesele de învăţare-evaluare sunt bine aspectate.

Gemeni
 
Ai multă energie şi dorinţă de a te implica în mai multe treburi deodată. Îţi sunt susţinute demersurile intelectuale şi cele legate de semnarea documentelor profesionale. Capitolul financiar se îmbunătăţeşte. Este posibil să primeşti sume importante de bani din munca desfăşurată în cadrul unui loc de muncă. De asemenea, ţi se pot deschide culoare noi de câştig, fie prin apariţia unui nou loc de muncă, fie prin diversificarea activităţii pe care o desfăşori la actualul loc de muncă.

Rac
 
Eşti vedetă în mod special în prima parte a lunii, deoarece beneficiezi de multă susţinere astrală. Gândeşti bine, ai idei strălucite şi vorbeşti frumos. Este o perioadă favorabilă pentru a-ţi modifica personalitatea şi modul de raportare la tot ce te înconjoară. Oboseala își va spune cuvântul, de aceea fii prudent şi dozează-ţi eforturile. A doua parte a lunii îţi aduce câştiguri financiare din activitatea desfăşurată la un loc de muncă. Poţi primi cadouri, dar şi sume de bani importante.

Leu
 
Se pare că preocupările tale sunt legate de sănătate şi loc de muncă, mai ales în prima parte a lunii. Unele afecţiuni mai vechi se pot accentua, însă poate fi vorba şi despre altele noi care se instalează acum. De evitat pe cât posibil consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale în intervalul 5 – 7 Iulie. Există riscul apariţiei erorilor de diagnostic şi tratament, erori greu de remediat. La serviciu se ţes conflicte, dar ai încredere ca se vor risipi.

Fecioara
 
Eşti înconjurat de prieteni, mai ales în prima parte a lunii. Sunt posibile întâlniri şi dialoguri deosebite, sfaturi şi idei bune pentru a-ţi duce la bun sfârşit în special proiectele socio-profesionale. În preajma datei de 6 Iulie se vor crea contexte favorabile ce îţi va aduce alături oameni noi, legând astfel prietenii trainice. Există şi varianta ca de unele persoane să te desprinzi definitiv. De reţinut că ar fi bine să păstrezi foarte clară limita dintre o relaţie de prietenie şi una amoroasă.

Balanța
 
Accentele lunii cad pe domeniul profesional. Se pare că munceşti de zor, fiind mai ales solicitat de către şefi. Este posibil să fii împovărat cu sarcini de lucru noi, poate chiar cu funcţii de conducere. Diplomaţia, prudenţa şi discernământul se recomandă în doze mari. Beneficiezi de suficient sprijin astral, astfel încât să te descurci cu brio. Atenţie la evenimentele care se petrec în preajma datei de 6 Iulie! Ochii şi urechile lumii vor fi aţintite asupra ta.

Scorpion
 
Relaţiile cu străinătatea sunt bine susţinute de către astre, mai ales în prima parte a lunii. Fie că te ocupi de planuri de călătorii, fie că ai nevoie să stabileşti relaţii cu persoane străine, evită intervalul 5 – 7 Iulie pentru decizii și semnarea documentelor importante. Se conturează o nouă etapă fie de relaţionare cu străinătatea, fie o nouă cale de instruire personală şi profesională. De reţinut că după 6 ale lunii, segmentul străinătăţii şi al şcolarităţii devine tensionat, existând riscul producerii unor răsturnări de situţie deosebite.

Săgetător
 
Banii şi bunurile deţinute în comun cu alţii sunt preocuparea ta din prima parte a lunii. Poţi primi suport financiar şi material fie din partea colaboratorilor sau asociaţilor dacă eşti implicat în afaceri, fie din partea partenerului de viaţă sau a rudelor. Moment important în acest sens este ziua de 6 Iulie. Pot intra în discuţie demersurile legate de intrarea în posesie a unor moşteniri sau a unor bunuri de pe urma unui divorţ. Pe parcursul întregii luni beneficiezi de sprijin substanţial din partea altora.

Capricorn
 
Evenimentele marcante ale primei jumătăţii a lunii se petrec în segmentul partenerial. Vin către tine colaboratori interesanţi şi oferte de colaborare bune. Ziua de 6 Iulie remodelează unele variante de asociere fie în plan personal, fie în plan profesional. Fii prudent cu cine te însoţeşti. A doua parte a lunii se pare că îţi va aduce câştiguri de la şi prin alţii. Se deschide o etapă de un an de zile în care poţi beneficia de bani şi bunuri din colaborări profesionale sau din partea partenerului de viaţă.

Vărsător
 
De-a lungul lunii Iulie ești foarte implicat în activităţile profesionale. Este adevărat că munceşti cu drag şi spor, relaţiile colegiale sunt agreabile, însă şefii nu au cum să-ţi observe zelul şi dăruirea. Sănătatea este vulnerabilă, mai ales în preajma datei de 6 Iulie, când se poate accentua o stare generală de disconfort, ce te va îndemna să iei măsuri medicale potrivite. De evitat pe cât posibil consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale în intervalul 5 - 7 Iulie, deoarece există un risc crescut de erori greu de remediat.

Pești
 
Până pe 22 ale lunii se întrezăresc distracţii, întâlniri amoroase, dar şi relaţii apropiate cu copiii. În preajma datei de 6 Iulie se finalizează o etapă sentimentală, însă și legată de prieteni. De unele persoane dragi te vei desprinde. În a doua parte a lunii se recomandă prudenţă la capitolul sănătate. Consultaţiile şi analizele medicale pot fi frecvente. Se pare că vei avea multe de făcut la serviciu. Ori îţi iei de lucru acasă, ori şefii îţi solicită prezenţa şi eforturile mai mult decât de obicei.
 
 
 Sursă și foto: Astrocafe.ro
 
Citește și
 Horoscop pentru duminică, 30 iunie 2024. Se anunță răsturnări de situație în planul relațiilor familiale pentru una dintre zodii
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii