Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:18 09 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru luni, 09 septembrie 2024. Pentru una din zodii, se poate pune problema unui divorț

ro

09 Sep, 2024 08:11 281 Marime text


Berbec 

Nemultumirile privitoare la banii si bunurile administrate si folosite in comun cu altii sunt mari astazi. In mod special in relatia cu partenerul de viata se poate pune problema unui divort, a partajului in urma separarii. Fii prudent si sfatuieste-te cu persoane autorizate in domeniul financiar si juridic.

Taur 

Doresti sa se faca lucrurile numai cum vrei tu, pe considerentul ca stii foarte bine evenimentele din jurul tau. Fii prudent, pentru ca astazi exista un risc mare de a te amagi. Depune eforturile necesare si detaseaza-te de ceea ce se petrece in jurul tau. Observand de pe margine oamenii si manifestarile lor, te vei relaxa.

Gemeni 

Ar fi minunat sa te plimbi prin parcuri, sa te joci cu animalele de companie si sa visezi cu ochii deschisi la o lume mai buna. Cu toate ca starile de spirit sunt fluctuante, organsimul inca este obosit, diversitatea naturii inconjuratoare te poate ajuta sa depasesti cu bine perioada actuala. Fii prudent la serviciu!

Rac 

Organizeaza-ti programul zilei, astfel incat sa ai timp suficient si pentru un hobby. Foarte usor iti poti etala talentele, alaturi de oamenii dragi. Pe de alta parte, copiii sau persoana iubita iti pot reprosa faptul ca tii cont numai de nevoile si mofturile tale. Opreste-te pret de cateva momente si indreapta-ti atentia, dar si afectiunea spre cei dragi.

Leu

Ai sta acasa, insa multe treburi te asteapta in afara ei. Atmosfera din sanul familiei este tensionata, pentru ca fiecare membru al sau are alte asteptari de la ceilalti sau, pur simplu, fiecare se gandeste la ale sale. Detaseaza-te, rezolva-ti treburile personale si depune eforturi sa aduci căldura si armonie in cămin.

Fecioara 

Esti solicitat mult de către apropiați. Mentalul iti este obosit, fiind mai dificil astazi sa-ti concentrezi atentia spre un subiect anume. Ofera sfaturi cu masura si nu te lasa impresionat de situatiile in care se afla ceilalti. Calatoriile pe distante scurte, cu scopul de a rezolva chestiuni domestice sau pentru a te intalni cu cate cineva sunt frecvente.

Balanta 

Te preocupa in mod special capitolul financiar si anume gasirea unor posibilitati noi de castig dintr-o activitate profesionala oficiala. Deocamdata lasa doar in faza de gand sau planuri scrise ceea ce intentionezi sa faci in acest sens. Posibil sa te răzgândești in zilele următoare sau pur si simplu sa apară variante nebănuite de castig.

Scorpion 

Oscilezi mult astazi in ganduri, decizii, vorbe si fapte. Ca sa-ti gasesti echilibrul sufletesc, ocupa-te numai de acele activitati care iti fac placere sau stai de vorba numai cu oamenii care te sustin cu adevarat. Fereste-te de spatii aglomerate, discutii ample sau luarea unor decizii care te implica pe termen lung.

Sagetator 

Departe de ochii si urechile majoritatii poti planui, impreuna cu cineva de incredere din anturajul apropiat o colaborare pe termen lung. Insa, ar fi bine ca deocamdata sa lasi lucrurile in stadiul de discutie sau plan. Zilele următoare pot iesi la iveală amănunte neplăcute si va fi nevoie de reorientare rapida. Organismul tau are nevoie de odihna.

Capricorn 

Este momentul sa-ti redefinești relațiile cu ceilalți. Pentru ca tu ai idei progresiste, vrei sa ajuti pe toata lumea, apropiatii iti pot face tot soiul de reprosuri. Printre evenimentele si discutiile zilei iti vei da seama ca exagerezi uneori si mai ales ca nu dispui de suficiente resurse materiale pentru a-ti asuma responsabilitati deosebite.

Varsator

Posibil sa fii nevoit sa te imparti intre indatoririle socio-profesionale si cele domestice. Tentante sunt cele profesionale, insa membrii familiei si urgentele casei iti vor atrage in mod special atentia. Daca te focusezi prea mult pe treburile din afara planului familial risti sa gafezi, deoarece contextul astral iti sustine prea putin demersurile in acest sens.

Pesti 

Te gândești la multe subiecte astazi, fiindu-ti dificil sa te stabilesti clar asupra unuia. Astfel si comunicarea cu ceilalti sau luarea deciziilor au de suferit. Linisteste-te si ai rabdare sa se desfasoare cursul firesc al evenimentelor. Posibil sa primesti o oferta de colaborare in strainatate sau cu parteneri straini.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii