Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:09 07 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru marți, 06 august 2024. Mentalul este bulversat pentru unii nativi

ro

06 Aug, 2024 07:43 604 Marime text




Berbec
 
Deosebita zi la capitolul munca de zi cu zi si relatii colegiale. Se anunta modificari ale conditiilor de lucru, colegi noi sau chiar este posibil sa apara in orizontul tau si o alta profesie, pe care, pana nu de mult, o abordai doar sub forma de hobby. Sanatatea este vulnerabilă pe întregul organism. Îngrijește-te în mod constant!

Taur
 
Se contureaza schimbari in relatiile sentimentale. O relatie de iubire mai veche se poate reconfigura sau chiar destrama definitv. Este nevoie sa privesti cu alti ochi tot ce tine de relatiile cu cei dragi si să-i lasi să-și traiasca viata asa cum cred ei mai bine. Sunt momente favorabile de a plănui dezvoltarea unui hobby.

Gemeni
 
Ziua iti aduce noutati in relatiile familiale si spatiul in care locuiesti. Astfel sunt posibile discutii importante legate de patrimoniul familial si de trecutul neamului din care provii. De retinut informatiile primite, deoarece te vor ajuta să-ți lamuresti multe necunoscute legate de rude. Poti desluși noi trasee de viata publica.

Rac
 
Mentalul iti este bulversat si predispus la fluctuatii majore. Mare atentie daca inveti, daca sustii examene, probe sau daca lucrezi la serviciu cu documente, acte oficiale, inscrisuri care privesc grupuri mari de oameni. De asemenea, comunicarea este viciata, asa incat sunt posibile neintelegeri si chiar un schimb de replici nu tocmai placute.

Leu
 
Se intrezaresc noutati la capitolul venituri obtinute din munca desfasurata la un serviciu. Ziua te predispune la noi forme de castig, pe de o parte datorita schimbarilor conditiilor de munca, pe de alta parte este foarte posibil sa primesti oferte de colaborare destul de tentante. Fii prudent si dozeaza-ti eforturile pentru ca energia vitala fluctueaza mult.

Fecioara
 
Contextul astral de astăzi îți oferă sanse mari de schimbare din toate punctele de vedere. Sunt momente favorabile pentru a-ti remodela personalitatea si pentru a relationa altfel cu tot ce te inconjoara. Ar fi bine sa incepi sa fii mai atent cu trupul si sufletul tau, prin ingrijiri specifice sau prin abordarea unor cursuri de dezvoltare personala.

Balanța
 
Contextul astral de astăzi te predispune la izolare, dorinta de singuratate si de evadare din tumultul vietii cotidiene. Sunt momente favorabile pentru discutii tainice cu propria-ti persoana, dar si cu cineva drag. Temele de mare interes pentru tine sunt deocamdata legate de sanatate si domeniul profesional. Evita, pe cat posibil, astazi consultatiile și analizele medicale!

Scorpion
 
Interesanta si importanta zi la capitolul prieteni si protectori. Eclipsa de Lună ce se formeaza astazi in Semnul Vărăstorului iti deschide posibilitati de relationare cu oameni noi, deosebiti, care chiar pot sa te sprijine in proiectele tale de viitor. Fii prudent si selecteaza-ti pe indelete anturajul. Sunt posibile neplaceri de la prieteni si asa-zisii protectori.

Săgetător
 
In domeniul profesional se contureaza noi orizonturi din toate punctele de vedere. Energia zilei te împinge pe un drum social cu totul nou. Ti se pot oferi sarcini de lucru noi, cu bataie pe termen lung, o functie de raspundere ravnita de tine in taina sau pur si simplu te poti orienta catre un alt loc de munca.

Capricorn
 
Noutati amestecate din si despre strainatate, iar pentru cei implicati in examene, probe, interviuri profesionale sau studii pe termen lung, acestea vor lua o turnura nebanuita. Energia zilei te indeamna să-ți largesti orizonturile cunoasterii si să-ți elevezi sufletul. Sunt momente favorabile de a-ti schimba planurile de viata, orientându-te spre calatorii.

Vărsător
 
Contextul astral de astazi îți prefigureaza noutati la capitolul bani si bunuri comune cu altii. Se deschide o etapa importanta de castig, fie de la si prin partenerul de viata, fie prin colaborari noi, fie prin mosteniri. Exista si varianta să înceapă un proces de partaj in urma unui divort sau in urma unei separări profesionale.

Pești
 
Relatiile parteneriale vor cunoaste reconfigurari pe termen lung. Cu greu te desprinzi de cele vechi, insa nemultumirile si dezacordurile intre ce iti doresti sa faci si ce iti ofera ceilalti sunt mult prea mari pentru a mai continua in acelasi stil. Pregateste-te pentru parteneri noi, colaborari de anvergura si actiuni cu bătaie lungă. Sunt posibile discutii aprinse.
 
Text și foto: Astrocafe.ro
 
 
Citește și
 Horoscop pentru săptămâna 05 - 11 august 2024! Previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii