Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:46 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru miercuri, 12 iunie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

ro

12 Jun, 2024 08:27 728 Marime text


Berbec

Cuvantul de ordine al zilei este munca. Ai multe treburi de facut si parca muncesti doar tu, iar ceilalti sunt plecati demult in vacanta. Santatea este in vizorul astrelor, iar consultatiile si analizele medicale ar trebui evitate deocamdata. Dozeaza-ti eforturile, ocupa-te de prioritati si bazeaza-te doar pe fortele tale. Spre finalul zilei, odihnește-te conștient.

Taur

Ești vesel, pus pe șotii si cu dorinta de iubire. Relatiile cu persoana iubita fluctueaza mult si bine ar fi sa fii prudent. Se pot produce surprize de proporții. Altii pot avea de-a face cu odraselele lor. Sunt momente bune și pentru a-ți mainti de hobby-urile tale și de a te ocupa serios de unul împreună cu cei dragi.

Gemeni

Ziua aduce aspecte gospodărești de la curățenii și reparații până la dialoguri importante cu membrii familiei. Se recomandă prudență, întrucât sunt posibile surprize de tot felul. Pe de altă parte se pot rezolva teme vechi referitoare la patrimoniu familial sau referitoare la problemele unei rude. Depinde numai de tine să rezolvi situațiile ivite.

Rac

Relatiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt la ordinea zilei. Sunt posibile discutii aprinse, de aceea fii prudent si nu te implica in problemele celorlalti. Functie de caz, revin in discutie chestiunile specifice unor forme de scolarizare. Îți sunt sustinute examenele si interviurile importante. Vorbește concis si direct la subiect.

Leu

Chestiunile financiare sunt preocuparea ta de astazi. Este vorba despre banii castigati din munca proprie sau despre conditiile de la un loc de munca. Informațiile primite prin diverse căi îți sunt de mare folos pe termen lung. Exista multe nemultumiri in acest segment de viata, insa vor veni si vremuri mai bune. Energia vitala fluctuează.

Fecioara

Astazi ar trebui sa te simti excelent. Energiile astrale iti confera forta, stralucire si pofta de a te implica si in problemele celorlalti. Bine ar fi sa te ocupi doar de tine insuti. Acordă atenție și relațiilor de la locul de muncă. Sunt posibile conflicte. Spre sfarsitul zilei se intrezaresc chestiuni financiare legate de serviciu.

Balanta

O zi in care ai nevoie de odihnă și detașare de cotidian. Influxurile astrale te îndeamnă la dialog interior și la studiul evenimentelor și situațiilor în care ești implicat.  Stările tale de spirit fluctueaza destul de mult si bine ar fi ca sa nu lasi sa se observe asta. Privește partea frumoasa a lucrurilor si evita provocarile celorlalti.

Scorpion

Prietenii si protectorii te inconjoara astazi cu mult drag. Cu toate ca nu prea ai tu chef de ei, totusi fii atent la ce se petrece in acest segment de viata. Ti se pot oferi informatii sau sfaturi bune, privind suplimentarea veniturilor de la locul de muncă. Dialogurile contradictorii vor fi accentuate.

Sagetator

Relatiile cu sefii sau autoritatile sunt tema principala de astazi. Exista multe nemultumiri legate de cariera, insa lucrurile se pot remedia, daca stii cu adevarat ce vrei. Imaginea ta in ochii celorlalti poate avea de suferit, de aceea fii prudent si evita combativitatea sau tonul sarcastic. In dupa-amiaza zilei, atentia ta se va indrepta catre prieteni.

Capricorn

Dorinta de studiu aprofundat este foarte accentuată. Iti sunt favorizate demersurile specifice formelor de scolarizare pe termen lung. Relatiile cu strainatatea sunt la ordinea zilei, dar nu asa cum ti-ai dori tu. In a doua parte a zilei, un sef te poate provoca la o discutie vizavi de modul in care iti desfasori activitatea la serviciu.

Varsator

Chestiunile financiare te preocupa intreaga zi. Este vorba despre achitarea datoriilor de orice fel sau, în functie de caz, pot intra in discutie mostenirile sau partajele. Ai idei bune, forta in cuvinte, dar ascultă si parerile celorlalti. Spre sfarsitul zilei, dorinta de rafinare sufleteasca prinde contur. Cineva din strainatate iti poate da vesti neplacute.

Pesti

O zi in care ar trebui sa te ocupi de relatiile parteneriale si de colaborarile in care esti implicat sau vrei sa te implici. Sunt posibile discutii aprinse, neintelegeri sau stagnari ale unor proiecte importante. Fii prudent, ai rabdare si evita luarea deciziilor grabite. Pana la urma lucrurile se vor rezolva cum iti doresti tu.

 
Sursă: astrocafe.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii