Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:22 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru miercuri, 17 iulie 2024. Ziua va aduce vești din străinătate pentru una din zodii

ro

17 Jul, 2024 08:19 361 Marime text



Berbec 

Ziua îți aduce vești din strainatate. Ori discuti cu cineva aflat peste mari si tari, ori iti faci planuri de calatorii indepartate. Pe de alta parte, sunt momente bune pentru a viziona o piesa de teatru, un film bun sau pentru a vizita muzee si expozitii de arta. Este nevoie de eforturi mari pentru studii.

Taur

Ar fi bine sa-ti verifici pe indelete bugetul de venituri si cheltuieli. Poti descoperi nereguli in acte sau plăți. Fii prudent si achita-ti facturile si datoriile la timp. Evita implicarea in afaceri si asocieri cu persoane putin cunoscute. Din cauza intarzierii salariului s-ar putea sa ai nevoie de un împrumut.

Gemeni 

Relatiile parteneriale iti pot crea neplaceri. Asculta ce au de zis ceilalti si schimbat-ti atitudinea vizavi de tot si toate. Zilele acestea, unele relatii se pot incheia definitiv. Este indicat să faci și socoteli legate de banii si bunurile pe care le detii cu un partener de viata sau un asociat intr-o afacere.

Rac 

Vei fi tentat să te implici mult activități de rutină. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca organismul este destul de obosit. De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil. Pe de altă parte, și partenerul de viata iti solicita atentia in mod deosebit. Sunt sanse mari de a te desprinde de colaborarile vechi.

Leu 

Se anunță petreceri si chef de aventuri. Însă, cei dragi te pot necăji cu problemele lor, dar evita sa te implici fara rost in treburile altuia. Deocamdata, iubirea nu prea are loc in viata ta. Organismul iti va reaminti ca are nevoie de ingrijiri speciale. Sanatatea este vulnerabila. Evita supradozarea eforturilor si odihneste-te mai mult.

Fecioara 

Ziua este potrivită treburilor gospodaresti. Ai avea succes la curatenii generale, reparatii curente sau reamenjarea casei. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, de aceea fii prudent. Nostalgia vremurilor trecute iti poate da batai de cap si la propriu si la figurat. Tine cont de parerile celor dragi. De evitat achiziționarea de bunuri patrimoniale.

Balanta 

S-ar putea sa pleci intr-o calatorie. Ori trebuie sa vizitezi o ruda apropiata, ori este nevoie sa pleci in scop profesional. Atentie mare la drum si verifica toate detaliile. Mentalul este destul de rascolit, de aceea vorbeste putin si direct. Pe de altă parte, este recomandabil și să stai acasa, alături de cei dragi.

Scorpion 

Ai nevoie de câteva cumpărături necesare traiului zilnic. Este posibil sa fii ingrijorat din cauza castigurilor tale din munca depusa la un serviciu. Deocamdata traversam o perioada in care muncesti mult si plata se lasa asteptata. Dozeaza-ti eforturile si cheltuieste strictul necesar. Ar fi bine sa stai de vorba cu cineva apropiat.

Sagetator 

Debordezi de energie. Sunt momente bune pentru a incepe o dieta de sezon, pentru a-ti schimba garderoba sau pentru a-ti planifica un program de exercitii fizice. Ocupa-te mai mult de treburile tale si ofera-ti ajutorul numai cand iti este cerut. Spre seară, nivelul energetic iti va scadea considerabil, fiind nevoie sa te odihnesti.

Capricorn 

Ești destul de retras. Sanatatea este vulnerabila. Tine o dieta potrivita, plimba-te in aer liber si dormi suficient. De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil. Spre seară te vei simți mai bine, revenind in mijlocul celorlalti cu forte proaspete. Prudenta la imaginea publica si la pozitia ta sociala!

Varsator 

Se anunta intalniri agreabile cu prietenii. Unele dialoguri se vor purta pe tonuri ridicate, insa detaseaza-te de tumultul situatiei si retine doar ce iti este de folos. O persoana care doreste sa te protejeze sau sa te sustina iti va da informatii importante legate de pregatirea ta profesionala. Spre seară, oboseala își va spune cuvântul.

Pesti
 
Se pare că vei participa la evenimente cu multa lume. Recomandabil este sa vorbesti cat mai putin si doar atunci cand esti intrebat. Este posibil sa ai ceva altercatii cu un sef, dar cu putin efort si bunavointa vei depasi totul cu bine. Spre seară, prietenii vor fi in centrul atentiei tale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii