Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:04 18 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru miercuri, 18 septembrie 2024. Discuții aprinse cu partenerul de viată, pentru una din zodii

ro

18 Sep, 2024 07:51 291 Marime text
 Berbec 

Este bine sa te odihnesti si sa lași grijile deoparte. Plimba-te in aer liber, stai de vorba cu cineva drag si de incredere sau mediteaza singur in locuri sfinte. Sunt momente excelente pentru a-ti da seama de hibele pe care trebuie sa le elimini din personalitatea ta si pentru a-ti trasa planuri noi.

Taur 

Se conturează întâlniri si discutii interesante cu prietenii. Ar fi bine sa retii ce sfaturi primesti, chiar daca pe alocuri unele iti displac total. Vizavi de chestiunile financiare pe care le împărtășești in comun cu altii, deocamdata doar prietenii te pot sustine favorabil. Recomandabil este sa te odihnesti.

Gemeni 

Ziua iti aduce reuniuni cu multa lume. Reflectoarele scenei sociale vor fi ațintite asupra ta, asa incat depune toate eforturile pentru a te ridica la înălțimea așteptărilor. Posibil sa apară altercatii cu un sef sau cu reprezentantii unor institutii oficiale, însă bucură-te de prezenta acestora si de sfaturile lor. Detaseaza-te de problemele cotidiene.

Rac 

Ziua este potrivită pentru activitati culturale. Vizioneaza un spectacol de teatru, un film bun sau viziteaza expozitii de arta si targuri de sezon. Pe de alta parte, ai avea succes si in demersurile necesare unei calatorii in strainatate sau la studii si cercetari in domenii diverse. Relatiile cu ceilalti sunt frecvente, insa cu note conflictuale.

Leu 

Intervin chestiuni financiare comune cu altii, de tipul achitarea facturilor sau demersuri specifice imbunatatirii patrimoniului familial sau profesional. Se pare ca intr-un anume fel, in privinta banilor si bunurilor esti conditionat de cei dragi, respectiv de copii sau de persoana iubita. Detaseaza-te de aceste persoane și trasează noi direcții financiare și materiale!

Fecioara 

Este rost de discutii aprinse cu partenerul de viata, dar si cu cei profesionali. Se pare ca disputele incep de la bani, pentru ca deocamdata tu investesti mai mult in casa ta sau in dorintele si nevoile rudelor. Posibil sa primesti suport material din partea celor dragi, insa va trebui sa achiti diverse datorii.

Balanta 

Sectorul profesional te va solicita mult. Va trebui sa vorbesti cu sefii si sa lucrezi cot la cot alaturi de colegi nu prea loiali. Dozeaza-ti eforturile, deoarece sanatatea este deficitara si ar trebui sa te ingrijesti mai mult. Posibil sa primesti oferte deosebite de colaborare sau poti primi chiar o cerere in casatorie.    

Scorpion 

Se anunță întâlniri agreabile cu persoana iubita, cu prietenii apropiati, dar si cu copiii. Poti participa la petreceri sau chiar la aventuri in toata regula. Fii prudent la cheltuieli, deoarece toata lumea se asteapta sa platesti tu toate dările aferente distracțiilor comune. Odihneste-te, adopta o dieta de sezon si plimba-te in aer liber. 

Sagetator 

Treburile domestice sunt prioritare astăzi. Este nevoie sa te ocupi de curatenii generale, reparatii curente sau de cumparaturi necesare traiului zilnic. Membrii familiei te vor sustine in demersurile tale, insa va trebui sa tii cont si de opiniile sau lor. Recomandabil este sa acorzi timp si efort in proportii egale, și celor dragi și placerilor tale.

Capricorn 

Ești mai mult pe drumuri, fie că mai rezolvi chestiuni profesionale, fie ca mergi in vizita la rude sau prieteni. Gandirea si comunicarea iti sunt umbrite, asa incat vorbeste putin si evita deciziile majore. Sfatuieste-te cu membrii familiei vizavi de orice te preocupa, iar tu la rândul tău răsplătește-i cu o masă copioasă.

Varsator 

De la serviciu poti primi bani, bunuri, dar si informatii interesante legate de modificarile ce vor surveni la locul de munca. Chiar daca muncesti mai mult in ultima vreme, asta nu se reflectă si in veniturile pe care le obtii. Nemultumirile tale sunt fondate, pentru ca trebuie sa reiei unele activitati profesionale.

Pesti 

Ești plin de energie, insa starile tale de spirit sunt fluctuante. De aici ai tendinta de a te implica in mai multe treburi deodata si de a nu finaliza corect nici una. Slecteaza-ti prioritatile si rezerva-ti momente si pentru o sedinta de masaj, de saună sau pentru plimbari in aer liber.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii