Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:16 05 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru sâmbătă, 05 octombrie 2024. Una din zodii poate visa cu ochii deschiși

ro

05 Oct, 2024 07:30 421 Marime text


Sursa foto: Astrocafe




Berbec
 
Sambata, recomandabil este sa te ocupi de situatia bugetului comun cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii. Mai ales impreuna cu membrii familiei se pare ca exista cheltuieli ce trebuie onorate cat mai repede. Chibzuieste atent fiecare ban si evita investitiile financiare la initiativa altora. Duminica, relaxeaza-te cu o activitate culturală.

Taur
 
In zilele acestui weekend ai tendinta de a respinge tot ce vine din partea celorlalti. Chiar ar fi bine sa te relaxezi, sa privesti atent la ceea ce fac sau spun ceilalti si apoi sa te gandesti, pe indelete, cum ai putea folosi ceea ce vezi sau ceea ce afli, in folosul tau.

Gemeni
 
Chiar daca este weekend, tu continui sa-ti rezolvi cu meticulozitate sarcinile de lucru de la serviciu. Ba si acasa te afunzi in tot felul de treburi domestice ramase restante. Motivatia faptului ca muncesti de zor este legata de cresterea veniturilor. Insa, de aceasta data fii prudent, deoarece organismul tau are nevoie de odihna si ingrijiri speciale.

Rac
 
Sunt zile bune pentru a te relaxa alaturi de persoana iubita sau de copii. Chiar si pentru un hobby vei avea suficient timp si resurse materiale, daca iti organizezi corect activitatile. Sigur ca poti intampina niscai obstacole, neplaceri, fie din partea celorlalti, fie tu personal oscilezi in idei si actiuni.

Leu
 
Dorinta de a sta acasa, printre membrii familiei este mare. Minunat este ca ti se va ivi ocazia de a-ti indeplini aceasta dorinta. Planuieste activitati domestice, vizite la rude sau invita-le tu la tine acasa. Te vei bucura de faptul ca vei simti un ajutor ascuns in tot ceea ce tine de casa si familie.

Fecioara
 
La finalul acestei saptamani vei fi inconjurat de multa lume, in special de rude si prieteni apropiati. Discutii, schimb de experienta, poate chiar activitati de invatare, toate acestea te vor asalta fara sa-ti dai seama. Singurul motiv de galceava ar putea fi aspectele financiare, daca cumva aveti in comun cheltuieli.

Balanță
 
Cheltuielile necesare traiului cotidian vor fi frecvente in zilele acestui sfarsit de saptamana. In sufletul tau exista temeri profunde legate, atat de locul de munca, cat si de veniturile aferente. Si totusi, acum sunt momente excelente pentru a te detasa de aspectele materiale ale vietii, reusind pana la urma acest lucru, cu succes.

Scorpion
 
In aceste zile de weekend poti visa cu ochii deschisi, poti planifica tot ce doresti sa fii sau sa ai. Chiar daca, starile tale de spirit sunt oscilante, te vei echilibra foarte bine. Adopta o dieta usoara, relaxeaza-te la o plimbare in aer liber și fereste-te de spatii aglomerate!

Săgetător
 
Ar fi foarte bine daca te-ai detasa de forfota zilnica si te-ai retrage intr-un loc linistit. Oboseala isi poate spune cuvantul si chiar ai nevoie de odihna, relxare si numai compania oamenilor dragi si de incredere. Evita sa te gandesti la marile probleme ale vietii tale sau sa alcatuiesti planuri.

Capricorn
 
Te gandesti la prieteni si la faptul ca putini dintre acestia iti mai sunt alaturi. Și in domeniul socio-profesional se pare ca nu te mai sustin personajele cunoscute de ani buni. De aceea, orienteaza-ti eforturile spre a lega relatii noi. Priveste la altii și observă felul in care își pastrează relatiile termen îndelungat.

Vărsător
 
Este rost de intalniri profesionale, fie la serviciu, fie undeva intr-o calatorie. Sunt posibile discutii aprinse, sarcini noi de lucru, chiar si asumarea unei functii de conducere. La prima vedere esti încântat de importanța care ti se acorda. Dar, la o a doua vedere ai sa-ti dai seama ca urmeaza o perioada provocatoare.

Pești
 
Finalul acestei saptamani iti aduce deschidere sufleteasca spre abordarea vietii din alte perspective. Lasa deoparte tiparele mentale vechi care iti limitau posibilitatea de a te dezvolta moral si spiritual. Planuieste calatorii in locuri incarcate de istorie, ia legatura cu prietenii sau cunostintele plecate in strainatate sau calatoreste imaginar intr-un loc drag sufletului tau.
 
Text și foto: Astrocafe.ro
 
Citește și
Horoscop pentru vineri, 04 octombrie 2024. Este o zi cu multă forfotă la serviciu pentru una dintre zodii
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii