Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:19 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru sâmbătă, 13 iulie 2024 Weekend-ul este potrivit pentru întâlniri și dialoguri cu persoanele apropiate pentru una dintre zodii

ro

13 Jul, 2024 08:19 425 Marime text


Berbec

Relatiile parteneriale sunt bulversate, datorită contextului astral de la sfârșitul acestei săptămâni. Unele contracte, colaborari mai vechi se pot destrama definitiv. Poate intra in discutie si un divort sau o separare de un partener de viata oficial. Discrepantele pornesc de la banii si bunurile pe care le detii in comun cu ceilalti. Controlează-ți reacțiile!

Taur

Munca si sanatatea sunt domeniile atinse de razele astrelor la finalul acestei săptămâni. La serviciu se anunta o etapa noua, cu multe indatoriri, cu activitate pe termen lung, dar si cu plata pe măsură. De aici, sanatatea va avea de suferit. Se recomanda dozarea eforturilor si alternarea orelor de munca cu cele de odihna.

Gemeni

Iubirea si implicatiile ei vor cunoaste o noua etapă începând din acest weekend. Daca esti implicat intr-o relatie mai veche, aceasta se poate reconfigura si consolida. Insa foarte posibil este sa te orientezi spre cuceriri noi. Pentru unii nativi se anunta aparitia unui copil. Pentru cei care au deja copii, relatiile cu acestia se vor schimba.

Rac

Contextul astral din acest weekend îți aduce noutăți in plan familial. Poate fi vorba despre schimbarea locuintei, despre achizitionarea unor bunuri patrimoniale de valoare sau vanzari ale unor terenuri sau case. Oricum schimbarea, innoirea sunt cuvintele de ordine. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate si foarte usor se pot isca discutii.

Leu

Weekend-ul este potrivit pentru intalniri si dialoguri cu persoanele apropiate. Contextul astral din aceste zile îți va aduce in preajmă oameni noi, alaturi de care vei lega prietenii pe termen lung. Mentalul iti este rascolit, astfel incat ar fi bine sa vorbesti cat mai putin si sa eviti deciziile majore. Calatoriile sunt o alta tema importanta.

Fecioara

Se anunta o noua etapa de castig din munca desfasurata la un serviciu, începând cu acest weekend. Este posibil să primești o sumă considerabilă de bani sau cadouri deosebite. Tentatia cheltuielilor este la cote înalte, de aceea fii prudent. O rudă sau un prieten apropiat poate profita de câștigurile tale, sub diverse pretexte.

Balanta

Esti vedeta weekend-ului, datorită contextului astral din acest weekend. Beneficiezi de multa energie si de sanse deosebite de a-ti schimba personalitatea si modul de relationare cu ceilalti. Sunt momente favorabile pentru a incepe un program de ingrijire corporala, pentru innoirea garderobei si pentru trasarea unor noi planuri de viata.

Scorpion

Contextul astral de la finalul acestei săptămâni, în acest weekend iti aduce o mare dorinta de interiorizare si meditatie asupra realitatilor cotidiene. Poti afla informatii pretioase legate de locul actual de munca si despre cei apropiati. Sunt momente bune pentru a-ti creiona noi planuri de viata. Adopta o dieta, hidrateaza-te suficient si odihneste-te mai mult.

Sagetator

Relatiile cu prietenii vor cunoaste modificari majore incepand cu acest weekend. De unii te vei desprinde definitiv, insa se face loc pentru alte personaje mult mai interesante si care iti vor ramane alaturi vreme îndelungată. Providenta te va ajuta discret din umbra. Exista detalii neplacute legate de anturajul actual pe care te bazezi.

Capricorn

Luminile rampei vietii sunt atintite asupra ta în acest weekend. Se contureaza o etapa profesionala noua, cu indatoriri noi, deosebite si pe termen lung. Relatiile cu sefii sau cu reprezentantii institutiilor oficiale sunt tensionate, insa exista sanse de îmbunătățirea lor. Ar fi bine sa te sprijini mai mult pe fortele tale.

Varsator

Weekend-ul iti poate aduce noutati legate de relatiile cu strainatatea. Unele informatii primite te pot necaji, insa ai incredere ca totul se desfasoara in favoarea ta. Demersurile legate de calatorii sau de studii pot cunoaste succese. Daca esti nevoit sa sustii probe, examene sau discursuri publice, fii prudent si alegeti cu grija cuvintele.

Pesti

Se intrezareste o noua etapa financiara, in special legata de banii si bunurile detinute in comun cu altii: partener de viata, de afaceri, colaboratori. Influențele astrale de la finalul acestei săptămâni dinamizează castigurile si favorurile obtinute prin intermediul altora si de aici foarte usor poti sa faci planuri de investitii sau călătorii.


Sursă: astrocafe.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii