Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:13 02 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru vineri, 02 august 2024. Se anunță vești din străinătate pentru una dintre zodii

ro

02 Aug, 2024 07:44 368 Marime text
Berbec

Din nou treburi gospodărești. Verifica atent toate ungherele spatiului locativ, pentru ca pot exista avarii greu de depistat si remediat. Exista varianta să-ți schimbi locuinta, sa achizitionezi bunuri patrimoniale, insa rezuma-te doar la planuri si lasa cheltuielile necesare pentru o alta perioada mai buna.

Taur

S-ar putea sa fii nevoit sa faci mai multe drumuri pe distante scurte sau alcătuiești planuri de călătorie. Esti pe picior de plecare si cu greu ceilalti iti pot înfrâna elanul. Recomandabil este sa fii prudent si sa calatoresti cu atentie, indiferent de mijlocul de locomotie ales.

Gemeni

Ziua îți aduce in atentie bugetul de venituri si cheltuieli. Tendinta de a cheltui mult este la cote inalte si ar trebui sa fii mai precaut. S-ar putea sa fie nevoie sa faci cumparaturi pentru o ruda apropiata sau un prieten drag. Rezuma-te la strictul necesar si evită împrumutirile!

Rac

Foarte usor ti se schimba starile de spirit. Ba ai chef sa te implici in cat mai multe treburi, ba te răzgândești la mijlocul actiunii și îi lași pe toți baltă. Controleaza-ti reactiile si lasa combativitatea deoparte. Sunt momente bune pentru a-ți trasa planuri noi și a aborda un alt stil de viață.

Leu

Esti emotiv, retras si cu greu se poate relationa cu tine. Ar fi bine să-ți rezervi momente de singuratate si de odihna. Pe de alta parte, in umbra dusmanii ascunsi – mai ales cei din domeniul porfesional – croiesc actiuni care îți sunt nefavorabile. Fii prudent la tot ce presupune munca si indatoriri sociale.

Fecioara

Prietenii te provoaca mult si bine astăzi. Sunt posibile discutii aprinse si activarea conflictelor mai vechi. Recomandabil este sa renunti la persoanele considerate pana nu demult prieteni sau protectori, care te necajesc cand te astepti mai putin. Este vremea să te ocupi mai mult de planurile tale.

Balanta

Se intrezaresc chestiuni profesionale, fie ca participi la o ședință fulger, fie ca ai de discutat cu un sef sau cu autoritatile. Esti pus pe cearta, comunicarea este viciata, iar de aici si pana la conflict deschis si pe termen lung este doar un pas. Fii prudent și fii intelegator cu ceilalti!

Scorpion

Se anunta vesti din strainatate. Poate fi vorba despre o calatorie planificata mai demult, care acum fie se amănă, fie este nevoie sa cheltuiesti mai mult pentru aceasta. Zilele acestea există un risc crescut de neplaceri la drum, însă te poți descurca bine cu puțin efort și bună voință.

Sagetator

Chestiunile financiare legate de parteneriate si colaborari alcatuiesc tema principala a zilei. Vei fi nevoit sa revizuiești plățile facturilor, taxelor sau impozitelor, insa pot intra in discutie si plati de pe urma gafelor partenerului de viata, de afaceri sau colaboratorilor. Este vremea să trasezi planuri financiare noi.

Capricorn

Provocarile dinspre partenerul de viață, de afaceri sau dinspre colaboratori îți creeaza multe si mărunte neplaceri astăzi. Foarte usor se pot rupe colaborari vechi, iar in cazul partenerului oficial de viață se poate ajunge iremediabil la divorț. Se pot reactiva situații parteneriale vechi pentru a fi lămurite și rezolvate.

Varsator

Activitatea profesionala te solicita si azi. La serviciu exista multe tensiuni intre colegi, sefii sunt de negăsit, iar sarcinile de lucru sunt foarte multe. Dozeaza-ti eforturile, ocupa-te de prioritati si evita implicarea in treburile altora. Sanatatea intregului organism este vulnerabilă. Rezervă momente pentru odihnă și dialog interior!

Pesti

Astrele iti propun petreceri si distractii alaturi de cei dragi. Cu toate ca izul conflictului plutește in aer, cu putin efort si bunavointa vei reusi sa depasesti momentele tensionate. Traversezi o perioada in care relatiile sentimentale se pot reconfigura sau finaliza definitiv. Rezervă momente pentru a te ocupa de un hobby!

Articol preluat de pe astrocafe.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii