Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:47 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru vineri, 20 septembrie 2024. Se întrezăresc întâlniri și dialoguri cu prietenii pentru una dintre zodii

ro

20 Sep, 2024 08:00 877 Marime text


Berbec

Ești plin de energie si dornic sa rezolvi cat mai multe treburi. Ba vrei sa le rezolvi si pe ale altora, ceea ce nu se recomandă. Sunt momente excelente pentru a-ti trasa planuri noi de viitor si pentru a te înnoi. Vei fi nevoit sa cheltuiesti pe cele de trebuinta casei.

Taur

Este o zi bună pentru odihnă și detașare de tumultul cotidian. Vorbeste mai mult cu tine insuti si vei afla lucruri extraordinare vizavi de toate relatiile si evenimentele din viata ta. Sunt posibile revelatii interesante, vise si viziuni premonitorii pe care ar trebui sa le notezi bine intr-un jurnal.

Gemeni

Se întrezaresc intalniri si dialoguri cu prietenii. Temele principale de discutie se învârt in sfera profesionala. Se intrezaresc noutati, iar acum prietenii sau protectorii iti ofera un crâmpei din ce va urma la serviciu. Odihneste-te, lasa grijile deoparte si tine cont de zicala: pazeste-ti spatele in permanenta. De evitat eforturile fizice mari!

Rac

Ziua iti aduce in preajmă multa lume, fie din sfera profesionala, fie din mediul familial. Sunt posibile altercatii cu sefii, dar si cu membrii familiei. Recomandabil este sa-ti controlezi reactiile si sa fii prudent in vorbe si fapte. Prietenii sunt cei care iti pot oferi tot soiul de surprize. Detaseaza-te de cotidian!

Leu

Intalnirile si dialogurile de astăzi iti vor schimba conceptiile despre lume si viata. Cu toate ca scara valorilor tale morale este dependentă de educația timpurie, acum ai putea realiza un salt evolutiv important. Studiaza, invata, rafineaza-ti mentalul si ia aminte la modelele umane valoroase din preajma ta.

Fecioara

Capitolul financiar este tensionat, deoarece se pare ca au rămas facturi sau datorii restante. S-a ajuns aici din cauza unei nepotrivite gestionari a bugetului. Cei apropiati au tot profitat de bunavointa ta si au consumat prea mult din resursele tale banesti. Acum rezolva echitabil situatiile si traseaza-ti planuri noi de viitor.

Balanta

Relațiile parteneriale sunt foarte animate. Sunt posibile neplaceri legate de banii pe care tu ii castigi de pe urma colaborarilor profesionale, pe de o parte. Însă, pe de alta parte, și cu partenerul de viata este rost de discutii aprinse tot din cauza veniturilor tale din activitatea profesionala depusa.

Scorpion

Ziua iti aduce în atentie chestiuni profesionale. Probabil ca au ramas treburi nerezolvate la serviciu si cineva din acest anturaj te va provoca la explicatii. Tensiunile sunt mari in toate tipurile de relatii, de aceea controleaza-ti reactiile si asculta ce iti spun ceilalti. Sanatatea este vulnerabila. Odihneste-te si detașează-te de mărunțișurile cotidiene.

Sagetator

Treburile de rutină, atât cele de acasa, cât si cele de la serviciu, sunt tema principală a zilei. Tensiuni relationale sunt multiple, de aceea fii prudent si atent la ceilalti. In special la serviciu există ostilitate si activitati rămase restante. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca organismul iti este obosit.

Capricorn

Ai spor in treburile domestice si in dialogurile cu membrii familiei. Din cauza relatiilor cu prietenii este mai dificil sa te ocupi serios de nevoile celor dragi si de confortul casei. Detaseaza-te, din când în când, de altii. Rezerva-ti timp si resurse materiale si pentru copii sau pentru persoana iubita, deoarece aceștia au nevoie de tine.

Varsator

Ești mai mult pe drumuri, fie ca iti rezolvi chestiuni personale, fie ca te intalnesti cu neamurile sau cu prietenii apropiati. Gandirea si comunicarea iti sunt umbrite, de aceea vorbeste putin si evita luarea deciziilor care te-ar implica pe termen lung. Sfatuieste-te cu membrii familiei vizavi de domeniul profesional in care activezi si urmează-le povețele.

Pesti

Iată o zi bună pentru a-ti pune ordine in capitolul financiar. Veniturile tale din munca desfasurata cresc binisor, asa incat iti poti permite sa cheltuiesti pe niscai mofturi. Posibil sa fii nevoit sa achiti datoriile restante ale altora. Prudența și discernământul folosește-le in doze mari. Mentalul iti este răscolit.



Sursă: astrocafe.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii