Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:26 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru vineri, 25 octombrie 2024. Zi potrivită pentru întâlniri pentru unii nativi

ro

25 Oct, 2024 08:08 663 Marime text

Sursa foto: Astrocafe.ro






Berbec
 
Se întrezăresc niscai tensiuni cu persoana iubita sau cu copiii. Sunt momente pasagere, dar ocupa-te totusi atat cat poti si de problemele sau doleantele celor dragi. Seara indreapta-ti eforturile catre un hobby. Totodată, se pot accentua afectiunile vechi. Adopta o dieta sezoniera, plimba-te in aer liber si odihneste-te mai mult. Atentie la conflictele din sfera muncii!

Taur
 
Treburile gospodaresti îți sunt sustinute de astre. Totusi dozeaza-ti eforturile, pentru ca s-ar putea sa reiei peste cateva zile activitatile de sambata. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, insa cu putin efort si bunavointa totul se poate rezolva. Ar fi bine să ieși în lume, să te întâlnești cu cei dragi sau să organizezi o excursie.

Gemeni
 
Ziua este potrivită intalnirilor si dialogurilor cu persoanele apropiate. Foarte usor ar putea iesi scântei intre tine si ceilalti, dar sunt momente pasagere si ar trebui sa te abții de la replici nepotrivite. După-amiază ocupă-te de treburile gospodărești, planifica-ti vizite in locurile natale si stai de vorba cu membrii familiei.

Rac
 
Totul se învârte astăzi in jurul castigurilor tale din activitatea desfasurata la un loc de munca. Verifica pe indelete situatia bugetului. Sunt posibile cadouri, favoruri sau mici sume de bani, aparute in contul tau ca prin minune. Pe de altă parte, ar fi bine să-ți programezi o excursie alături de prietenii apropiati. Prudență la imaginea person ală!

Leu
 
Ziua te predispune la stări de spirit fluctuante. Senzatia de mers in gol a tuturor evenimentelor din viata ta va fi destul de accentuata. Sunt momente pasagere, asa incat evita gandurile negative care tot iti dau târcoale. După-amiază te vei simti mai bine. Îngrijorările legate de câștigurile tale nu sunt fondate.

Fecioara
 
Ar fi bine sa te ocupi doar de sufletul tau. Energia ta vitala este scazuta si ar fi bine sa eviti eforturile de orice fel. Sanatatea este vulnerabila, de aceea fii prudent. Nu se recomanda consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil. Planifica-ti tratamente cosmetice, masaje si diete de sezon.

Balanța
 
Ziua iti aduce intalniri si dialoguri cu prietenii sau cu persoane de la care ai ce sa inveti. Totusi, filtrează atent informatiile si abține-te de la comentarii. Se conturează proiecte personale și profesionale interesante. Fii deschis la schimbări! Cineva apropiat îți poate oferi informații utile vizavi de situațiile provocatoare în care te afli.

Scorpion
 
Este posibil sa participi la o intalnire cu multa lume. Ochii si urechile celorlalti vor fi atintite asupra ta, asa incat fii prudent. Remarcile primite de la prieteni sau persoane cu autoritate iti vor fi de mare folos, daca vei sti cum sa le asculti. Vorbeste putin si fii deschis la sfaturile si solutiile propuse de ceilalți!

Săgetător
 
Mai mult ca oricand, astăzi devii preocupat de o calatorie indepartata sau de soarta celor aflati departe de pământul natal. Sunt momente pasagere, asa incat evita decizile majore sau angajamentele pe termen lung. Îți este pusă la încercare și imaginea in ochii celorlalti. Fii prudent si prezinte-te in lume cum se cuvine. Evita provocarile sefilor!

Capricorn
 
Ziua iti va aduce in atentie situatia bugetului de venituri si cheltuieli. S-ar putea sa fii nevoit ca in regim de urgenta sa achiti unele facturi restante sau sa iei legatura cu institutii financiare. Sunt și momente favorabile pentru a medita surpa situațiilor și relațiilor în care ești implicat. Relaxează-te cu activități culturale!

Vărsător
 
Partenerul de viata sau colaboratorii te vor solicita din plin. Sunt posibile altercatii, insa cu putin efort si bunavointa vei reusi sa depasesti totul cu bine. De evitat stabilirea unor clauze contractuale sau trasarea planurilor profesionale alaturi de personaje noi. Este nevoie să-ți îndrepți atentia și spre cheltuielile comune cu alții.  

Pești
 
Ai fi tentat să-ți continui munca de la serviciu sau sa te afunzi prea mult in treburile de rutina ale casei. Fii prudent si dozeaza-ti eforturile, intrucat organismul va da semne serioase de oboseala. Atat relatiile colegiale, cat si cele parteneriale sunt tensionate. Poate ar fi bine sa renunti la unele colaborari.
 
Text și foto: Astrocafe.ro

Citește și
Horoscop pentru miercuri, 23 octombrie 2024. Se cere prudență pentru unii nativi
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii