Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:09 30 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru vineri, 30 august 2024. Energia este la cote mari pentru una dintre zodii

ro

30 Aug, 2024 08:09 270 Marime text
Sursa foto: Astrocafe



Berbec
 
Ziua este favorabilă treburilor gospodaresti. Ai avea spor si succes la curatenii generale, reparatii curente si reamenjari interioare. Pot intra in discutie achizitionarea unor bunuri patrimoniale si se pare ca ai si bani pentru astfel de cumparaturi. Nostalgia copilariei si amintirea năzbâtiilor ei sunt la cote inalte.

Taur
 
Este posibil sa pleci in calatorii pe distante scurte. Intr-un anume fel esti o mica vedeta printre apropiati, deoarece esti șarmant, iar povestirile tale încântă pe toata lumea. Fii prudent in vorbe si fapte, pentru ca ceilalti vor retine mult si bine tot ce este legat de tine.

Gemeni
 
Sunt momente favorabile pentru cumparaturile necesare traiului zilnic. Esti destul de ingrijorat din cauza banilor, insa mana divina iti ofera toate darurile de care ai nevoie, ba chiar si un surplus. Tot ce este legat de regimul muncii, cu accent pe castigul aferent este supus fluctuatiilor. Bine ar fi sa-ti modelezi conceptiile.

Rac
 
Energia de care beneficiezi astăzi este la cote mari si ar trebui sa o canalizezi in activitati care presupun efort fizic si mental. Ai avea succes la înnoirea garderobei, la exercitii fizice la o sala, la tratamente de ingrijire corporala si la inceperea unei diete de sezon.

Leu
 
Ar fi bine sa fii discret astăzi. Energia vitala este la cote minime, iar organismul obosit. Se pot evidenția afecțiuni vechi, de aceea fii prudent si ingrijeste-te mai mult. De evitat, pe cat posibil, consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, pentru ca diagnosticul si recomandarile ar putea fi eronate.

Fecioara
 
Se intrezaresc întâlniri si discutii cu prietenii. Tensiunile mocnesc in umbra, de aceea fii prudent. Ar fi bine sa nu iti divulgi planurile de viitor, pentru ca unii ar putea sa profite de pe urma lor. Roieste in jurul tau un protector important, care iti va oferi informatii pretioase legate de sfera profesionala.

Balanța
 
Se anunta evenimente cu multa lume. Ochii si urechile lumii sunt atintite asupra ta, de aceea ai mare grija cum te prezinti. Ceilalti te vor provoca destul de mult. Alege-ti cuvintele cu grija si vorbeste doar atunci cand esti intrebat. O discutie cu un sef, te poate pune intr-un con de umbra.

Scorpion
 
Ziua iti aduc discutii si intalniri cu persoanele aflate departe de granitele tarii. Unele informatii te pot necaji, insa ai rabdare si incredere ca timpul lucreaza in favoarea ta. Pe de alta parte, ar fi bine sa te gandesti la propria ta instruire personala si profesionala.

Săgetător
 
Evenimentele zilei te vor duce in segmentul banilor si bunurilor detinute in comun cu un partener de viata sau de afaceri. Exista nemultumiri serioase in acest sens, pentru ca tu muncesti mult, iar ceilalti se pare ca profita de pe urma eforturilor tale. Verifica achitarea taxelor, facturilor sau altor tipuri de datorii.

Capricorn
 
Astrele iti recomanda sa te ocupi de partenerul de viata. Se pot isca discutii aprinse, fie datorita copiilor, fie datorita hobby-urilor tale. Ti se poate reprosa faptul ca iti neglijezi jumatatea si ca te ocupi de orice altceva. Ar fi bine sa arunci o privire si la colaborarile in care esti implicat.

Vărsător
 
Treburile de rutină continuă și astăzi. Fie ca este vorba despre sfera domestica, fie despre sfera profesionala, esti foarte absorbit de ceea ce faci. Relatiile colegiale sunt tensionate, asa incat evita provocarile celorlalti si ocupa-te doar de treburile tale. Bine ar fi sa-ti dozezi eforturile si sa-ti rezervi momente de odihna.

Pești
 
Persoana iubita sau copiii iti aduc provocări. Motivul disputelor este legate de anturajul pe care îl frecventează si de faptul ca sunt plecați în mod constant. Bine ar fi sa discuți deschis si sa spui direct si la obiect ce te nemultumeste. Temerilele tale vizavi de cei dragi sunt fondate.

Sursa și foto: Astrocafe.ro
 
Citește și
Horoscop pentru miercuri, 28 august 2024. Sănătatea este vulnerabilă pentru una dintre zodii
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii