Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:18 19 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul pentru luna plină în Vărsător din 19 august 2024, ora 21.26, ora României

ro

19 Aug, 2024 09:28 225 Marime text
“Puneti-Ma astfel la incercare, zice Domnul ostirilor. Si veti vedea cum voi deschide pentru voi caile Cerurilor, voi raspandi asupra voastra binecuvantari, incat veti fi coplesiti!” Maleahi 3:10

Luna Plina este un moment al culesului, culegem ce am semanat odata cu Luna Noua in Varsator din februarie 2024. Asa cum Luna in Varsator devine o lampa cereasca luminata de Soarele in Leu si sufletul nostru este luminat si putem vedea mai clar (decat vedem in mod normal) tot ceea ce ne deranjeaza sau tot ceea ce ne face bine. Cu Luna Plina pe cer, claritatea se mareste si se extinde in exterior, iar acele sentimente de confuzie pot fi eliminate. Incepem sa intelegem ca trebuie sa ne atingem viziunile. Este un timp pentru eliberarea si curatarea de negativitate pentru a creste spiritual si emotional. Universul ne indeamna sa renuntam la anumite lucruri din trecut si sa ne eliberam de blocajele emotionale.

Luna Plina in Varsator este ca un far puternic ce lumineaza sperantele, dorintele, visele, scopurile noastre. Promite o viziune noua, ne trezeste, aduce surprize si schimbari bruste in viata noastra. Niciodata nu este prea tarziu pentru o mica renastere personala si pentru eliminarea lucrurilor stresante din viata noastra. Energia Varsatorului evidentiaza, de asemenea, chestiuni legate de grupurile din care facem parte si oamenii din sfera noastra sociala. Varsatorul este, de asemenea, legat de metafizica, extinderea constiintei, cunoasterea intuitiva si actiunea progresista care ghideaza umanitatea in viitor. Acestea sunt temele despre care s-ar putea sa fim constienti in mod special in aceasta perioada.

Luna plina in varsator poate fi privita si ca un apogeu al dreptatii sociale, corecteaza maretia fiecaruia, elimina idealurile false, relatiile care ne fac rau, situatiile care ne tin pe loc, iar mandria merge tot timpul in fata caderii. Cu totii suntem implicati in fel de fel de relatii( casnicie, familie, parinti, munca, copii, prieteni, etc) iar Luna Plina in Varsator aduce in lumina si roadele unui comportament colorat de caracteristicile intunecate ale leului si varsatorului : mandrie extrema, comportament de copil razgaiat care isi ia jucariile si fuge sau se da cu fundul de pamant pentru a atrage atentia asupra lui, auto-infatuare, comportament trufas, capacitatea de a insela increderea celorlalti, iubirea doar de ochii lumii, sa vada lumea cine sunt, ciudatenii, comportament imprevizibil, egoism, lipsa respectului.

Aceasta luna plina se infrunta cu Uranus in Taur, aprinzand si mai mult sentimentele de a dori sa ne eliberam, sa ne asumam riscuri si sa luam decizii care pot soca. Lucrurile se pot intoarce intr-o directie neasteptata sau putem primi unele informatii care ne socheaza. Uranus poate declansa si ceea ce este slab, dezvaluindu-ne ceea ce nu mai este stabil sau nu mai functioneaza in viata noastra. Uranus zdruncina lucrurile in vietile noastre pentru a ne trezi la un nou adevar si, in cele din urma, la o noua libertate.

Vesta, asteroidul ce reprezinta “ flacara vesnica, gardianul casei, flacara divina din noi, prin ce mijloace sufletul nostru isi gaseste pacea, linistea“ este intr-o conjunctie stransa cu Soarele in Leu ce isi trimite intreaga lumina asupra Lunii in Varsator. Suntem ajutati sa descoperim puterea, ambitia, aurul din interiorul nostru, sa ne descoperim adevarata identitate, sa ne vindecam de trecut pentru a ne consacra unui scop care sa aduca lumina, nu numai pentru noi dar si pentru ceilalti. In harta natala, Vesta este un loc care ne apartine numai noua, ne intoarcem de fiecare data in acest loc pentru a ne incarca bateriile. Ea reprezinta acele lucruri (poate fi o invatatura, credinta, astrologia, esoterismul, un loc, un om, un copil, o casa, un scop profesional, arta,  muzica, etc.)  pentru care facem sacrificii din toata inima, nimic nu este greu daca raspundem acestei Zeite. Vesta in Leu  este “ preoteasa –regina “ care vrea sa hraneasca, ocroteasca si sa aduca vindecare supusilor ei. Creativitatea, pasiunea, puterea, vointa puternica, copiii, sunt cai care ajuta sa intram in contact cu scanteia sacra din noi. Aceasta energie sacra feminina ne permite regenerarea, ne pune la indemana “ invataturile “ necesare reinoirii, puterea divina o gasim in noi, doar asa putem aprofunda relatia cu spiritul nostru, doar asa ne putem reconecta la nevoile sufletului noastru.

Simbolul Sabian pentru gradul 28 Varsator, gradul lunii pline este: Un copac taiat pentru a asigura lemne pentru iarna.

Acest simbol este in acord deplin cu capacitatea varsatorului de vedea  in viitor. Este timpul sa ne gandim la ceea ce avem nevoie in viitor, sa economisim, sa ne pregatim pentru vremuri mai grele, sa asiguram caldura, dragostea si siguranta pentru noi si pentru ai nostri. Este timpul sa aruncam o privire inainte si stim cu siguranta ca ceea ce ne dorim si incotro mergem sunt acolo si nu in trecut.

Simbolul sabian pentru gradul 28 Leu, gradul Soarelui in Leu este:Pasari multe pe ramura unui copac mare.

Pasarile pot reprezenta multe lucruri. Ele sunt manifestarea intelegerii noastre despre viata, sperante si probleme. Ele pot fi si un semn al grijilor noastre si al lucrurilor care ne deranjeaza cel mai mult. In cartile sfinte, pasarile sunt intotdeauna legate de mantuire. Prin acest simbol, Soarele in Leu  ne cere sa ne ridicam deasupra preocuparilor pamantesti si sa invatam despre taramul spiritual. Putem primi fel de fel de mesaje spirituale, putem intalni ghizi spirituali, putem intelege ceea ce Dumnezeu vrea sa ne comunice. Sau putem primi o inspiratie extraordinara de la Dumnezeu. Suntem ajutati sa identificam talentele pe care nu le folosim sau credintele negative si modelele de gandire care ne retin. Odata ce aceste mesaje sunt intelese si aplicate in viata noastra, ele pot fi o sursa valoroasa de directie pe masura ce progresam in calatoria  noastra spirituala. Mai ales in aceste vremuri tulburi, este linistitor sa stim ca Dumnezeul are o dragoste si mai puternica pentru fiecare dintre noi. Ii pasa de noi. Sa ne punem increderea in El.”Cred Doamne, ajuta necredintei mele” este biruitor.

Cu Luna Plina pe gradul 28 Varsator, cei nascuti in semnele fixe Leu, Varsator,Taur, Scorpion ( in jurul datei de 19 august, 19 noiembrie, 17 februarie, 18 mai) vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti. Acest  lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, descendentul, casa carierei sau orice planeta personala in jurul gradului 2 din orice semn zodiacal.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis  pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina aprinde lumina in casa XI iar temele legate de prieteni, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, internet, comportament imprevizibil, au tentinda de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roade prin relatiile voastre, prin activitatile de grup, afaceri caritabile. Puteti obtine anumite daruri de la prieteni, pot aparea unele bonusuri prin eforturile depuse in cariera. Sperantele si visele voastre, un ideal care va urmareste de ceva timp, au potentialul de a fi luminate aratandu-va ce puteti realiza cu adevarat. Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei IV, pot aparea unele tensiuni legate de familie, camin, parinti, afaceri imobiliare. Cu soarele si luna in amestec provocator cu Uranus, surpriza acestui moment astral ar putea fi legata de modul in care va valorificati talentele, de finantele voastre. Scopul acestui aspect este sa va aduca libertatea si independenta financiara, un nou mod de abordare a valorii personale, dar acest lucru nu se poate intampla daca sunteti blocati in atitudini vechi.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina aprinde lumina in casa X iar temele legate de cariera, prezenta publica, obiectivele si aspiratiile profesionale, familie, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut,  acuma, puteti culege roade prin ceea ce ati dezvoltat in cariera voastra, un proiect important, un sprijin important de la un sef, o autoritate, unul din parinti. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma, tot ce tine de cariera, reputatie, unul din parinti, aduc roade sau la polul opus, dezamagiri. Este posibila o schimbare de directie in viata voastra acuma. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei III, pot aparea unele tensiuni legate de rude, frati si surori, calatorii, vecini. Fiti foarte atenti la cuvintele voastre, un cuvant poate crea destule surprize acuma. Casa a zecea este responsabila de vocatia voastra in viata si aceasta lunatie va indruma catre ceea ce va place cu adevarat sa faceti in viata voastra astfel incat sa nu mai functionati niciodata ca instrumente pentru o alta persoana. Cu soarele si luna in amestec provocator cu Uranus, sunteti dornici sa va eliberati mai mult ca niciodata de asteptarile altora, de proiectele celorlalti. Marea lectie cosmica aici este flexibilitatea, sa va adaptati schimbarilor care sunt pentru binele vostru. Lasati intuitia sa fie lumina voastra calauzitoare.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina aprinde lumina in casa IX iar temele legate de straini, strainatate, calatorii pe distante lungi, invatamantul superior, publicatii, lege, demersuri juridice, spiritualitate, convingeri, au potentialul de a fi aduse in centrul atentiei. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roade frumoase sau la polul opus, sunteti dezamagiti de proiectele voastre cu strainii, mass-media, internet, alte culturi, o calatorie, o problema juridica, actele unui divort, convingeri spirituale. Mare atentie in calatorii, la problemele cu autoritatile, cu legea. Aceasta Luna Plina va poate aduna “ la aeroport” de unde va poate trimie peste tot iar oportunitatile, surprizele placute tin de calatoriile voastre, publicitate, vanzari. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei II, pot aparea unele tensiuni legate de bani, proprietati, valoare personala.
Cu soarele si luna in amestec provocator cu Uranus, este cel mai bun moment pentru a clarifica lucrurile vechi sau mai bine zis afacerile neterminate ale trecutului. Pot iesi anumite secrete in lumina, puteti avea abordari neobisnuite pentru a ajuta oamenii sau pentru a gasi o informatie care sa faca lumina intr-o experienta neobisnuita, socanta din trecut.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina aprinde lumina in casa VIII iar temele legate de bani, afaceri, relatii de suflet, lupta pentru putere, planuri secrete, valoarea mea, valoarea ta, au potentialul de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) finantarii unor idei mari, a unor angajamente in relatiile voastre,  a unei relatii tabu, o afacere cu partenerul de viata. Investitiile, transformarile majore, mostenirile, fel de fel de taxe financiare, planurile secrete, lupta pentru putere, sunt de asemenea cantarite si rasplatite acuma. Unii ar putea deveni constienti de pretul greu platit al datoriilor de suflet, bani, angajamente toxice. Alte posibilitati tin de intalnirea cu partea intunecata a propriei persoane sau a altor persoane, cu sfarsitul unei situatii care produce durere in suflet. Cum Luna este sefa voastra astrala, ar trebui sa incercati sa va stapaniti sensibilitatea, sa stati departe de oamenii si situatiile negative deoarece va pot face mult rau.
Cu soarele si luna in amestec provocator cu Uranus, surpriza acestui moment astral ar putea fi legata de prieteni, grupuri, partener de afaceri, finantele partenerului de viata.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina aprinde lumina in casa VII iar temele legate de partenerul de viata, casatorie, uniuni, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti, au potentialul de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) modului vostru de a relationa, de a cultiva adevarul in relatiile voastre. Este timpul sa faceti pace, sa gasiti un echilibru intre nevoile personale si nevoile celuilalt. Este vremea compromisului, tolerantei, negocierii, “ sa va incaltati cu pantofii celuilalt si sa vedeti cat puteti merge”.  In mod ideal, aceasta lunatie este o oportunitatea de a vedea parti ale voastre reflectate in dusmanii, concurentii, partenerii vostri. Cum Luna este guvernatoarea casei XII, pot aparea unele tensiuni legate de unele decizii neasteptate din trecut, de un proiect personal esuat, de unii dusmani cu fata ascunsa. Cu soarele si luna in amestec provocator cu Uranus, surpriza acestui moment astral ar putea fi legata de cariera, imagine publica. Puteti sa va schimbati locul de munca, poate fi o oportunitate in cariera voastra si asta poate veni intr-un mod neasteptat; deasemenea puteti pierde un loc de munca.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Luna Plina aprinde lumina in casa VI iar temele legate de munca, sanatate, proiecte de munca, activitati zilnice, colegi, gestionarea timpului, dorinta de a fi utili intr-un fel, au tendinta de a iesi in evidenta, de a fi analizate si rasplatite intr-un fel. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) unor proiecte la locul de munca, programe de vindecare, treburi casnice, planuri secrete, iluzii, inselatorii. Puteti renunta la un loc de munca, puteti finaliza un proiect important la locul de munca, sunt posibile anumite venituri suplimentare la locul de munca. Fiti atenti in legatura cu sanatatea si animalele de companie. Cum Luna este guvernatoarea casei XI, pot aparea unele tensiuni legate de prieteni, retele, conexiuni importante, asociatii, idealuri, grupuri de care apartineti intr-un fel.
Cu soarele si luna in amestec provocator cu Uranus, surpriza acestui moment astral ar putea fi legata de calatorii, studii inalte, straini si strainatate, credinta.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA

Luna Plina aprinde lumina in casa V iar temele legate de iubire, placeri personale, copii, hobby-uri, sport, timp liber, lux, fericire, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) unui proiect creativ, iubire, copii, mandrie exagerata. Afacerile romantice joaca un rol important, relatia cu copiii este accentuata. O problema de lunga durata cu un copil ar putea fi rezolvata acuma sau poate aduce o mare surpriza. Marea lectie a acestei luni pline va poate invata ca “mandria exagerata merge inaintea caderii”. Cum Luna este guvernatoarea casei X, pot aparea unele tensiuni legate de cariera, reputatie, statut social. Toate acestea va pot afecta sentimentul de securitate, imagine publica.
Cu soarele si luna in amestec provocator cu Uranus, surpriza acestui moment astral ar putea fi legata de un contract semnat, finantele partenerului de viata, resurse comune, impozite, credite, lupte ascunse pentru putere, mosteniri.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina aprinde lumina in casa IV iar temele legate de casa, familie, bunuri imobiliare, parinti, problemele copilariei, patriotism, neam, siguranta si securitate emotionala, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) unor proiecte legate de casa, familie, tara, stabilitate emotionala, cariera. Poate fi rezolvata o relatie dificila cu un parinte, va puteti muta in alta casa, in alt loc sau puteti incepe unele reparatii la casa in care locuiti. O Luna Plina in casa IV capata putere foarte mare energizand fel de fel de probleme de familie tinute ascunse. Casa, familia voastra, cariera voastra, imaginea voastra profesionala, sunt cantarite si rasplatite acuma. Deciziile din trecut vin peste voi acuma intr-un mod destul de greu de gestionat. Luati decizii practice, nu va lasati condusi de emotii, razbunari, mandrie. Priviti problemele pe termen lung si apoi luati decizii. Si nu uitati, o luna plina reflecta lumina in casa opusa si acuma puteti culege roadele unor decizii din trecut legate de cariera, ambitii profesionale, parinti. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei IX, pot aparea unele tensiuni legate de strainatate, munca in strainatate, decizii judecatoresti, credinta, calatorii.
Cu soarele si luna in amestec provocator cu Uranus, surpriza acestui moment astral ar putea fi legata de relatiile voastre, familie, camin.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa III iar temele legate de rude, frati, surori, comunicare, studii, calatorii scurte, activitati comerciale, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, pentru voi, aceste finaluri in bine sau rau tin de rude, frati, vecini, negocieri, studii, semnarea unor angajamente, contracte, diverse acorduri, comunicare, propagarea adevarului, moralitate, credinta. Puteti primi o veste importanta sau un raspuns mult asteptat deoarece aceasta luna plina este punctul culminant al unor evenimente incepute in februarie 2024. Fiti atenti la conversatiile actuale, ele pot fi importante si pot debloca o situatie care parea fara iesire. Este posibil sa primiti o stire importanta de la un frate, de la un vecin, o ruda. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei VIII, pot aparea unele tensiuni legate finante, negocieri, creditele ipotecare, imprumuturi, resurse comune, lupte pentru putere, mosteniri.
Cu soarele si luna in amestec provocator cu Uranus, surpriza acestui moment astral ar putea fi legata de locul de munca, activitati zilnice, sanatate, colegi, sefi, proiecte profesionale.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina aprinde lumina in casa II iar temele legate de bani, bunuri personale, auto-valoare, salariu, incapatanare, rigiditate in actiuni, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele unui plan de economii, a valorificarii unui talent nativ, a unor cheltuieli exagerate. Banii, bunurile si lucrurile pe care le pretuiti cel mai mult vin in atentia voastra prin pierderi care va afecteaza profund sau la polul opus, puteti gasi un loc de munca mai  bine platit. Acuma, puteti avea oportunitatea materializarii unui talent de-al vostru, puteti merge la interviuri legate de un loc de munca mai bine platit, va puteti muta intr-o alta locuinta si asta datorita unor circumstante neprevazute. Luna este planeta guvernatoare a casei VII si pot aparea unele tensiuni legate de asocierile si relatiile voastre, de concurentii si rivalii vostri.
Cu soarele si luna in amestec provocator cu Uranus, surpriza acestui moment astral ar putea fi legata de persoana iubita, copii, speculatii, proiecte creative, vacanta.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina aprinde lumina chiar pe voi, in casa I, o casa ce scrie despre imaginea voastra, cum sunteti vazuti de ceilalti, identitatea voastra, aspectul vostru, planuri personale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor nevoi si ambitii in bine sau in rau. Acest moment astral va face destul de vulnerabili, apar schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jurul vostru. Atentie la sanatate si la nervii vostri. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei muncii si sanatatii, pot aparea unele tensiuni legate de un proiect professional, un colaborator, un sef, un coleg.
Cu soarele si luna in amestec provocator cu Uranus, surpriza acestui moment astral ar putea fi legata familie, parinti, casa, va puteti muta datorita schimbarii locului de munca, puteti avea evenimente neasteptate legate de casa

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina aprinde lumina in casa XII iar temele legate de credulitate, ceata, mistere de toate felurile, trecut, activitati paranormale, secrete, organizatii de caritate, spitale, agentii guvernamentale, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor emotii schimbatoare, a iluziilor voastre, a credulitatii voastre. Este un timp benefic in care sunteti ajutati sa renuntati la anumite obiceiuri proaste ( fumat, bautura, etc.), poate fi o perioada in care veti simti mai mult nevoia de a fi singuri, de a va odihni mai mult, de a dormi mai mult. Deasemenea, puteti primi in vis sau prin fel de fel de ghizi spirituali, anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei V, pot aparea unele tensiuni legate de persoana iubita, un copil, o vacanta, un proiect creativ.
Cu soarele si luna in amestec provocator cu Uranus, surpriza acestui moment astral ar putea fi legata rude, calatorii, vecini.

Adriana Tudosa

ARticol și foto preluate de pe adriana-astro.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii