Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:32 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se deschide o ușă - Luna nouă în Gemeni (6 Iunie 2024)

ro

06 Jun, 2024 19:59 789 Marime text
La Luna nouă în Gemeni din 6 Iunie, energia Gemenilor se va resimți destul de intens, cu cinci planete aflate în semnul Gemenilor. Zilele din preajma Lunii noi sunt zile benefice pentru curățare, atât la nivel fizic prin detoxifiere, cât și la nivel emoțional și mental prin renunțarea la acei oameni, gânduri sau sentimente care nu ne mai servesc. 

Dacă vrem să eliberăm spațiul din casă de lucruri care nu ne mai folosesc și să reîmprospătăm aerul, cu Luna nouă în Gemeni este momentul potrivit. 

Luna nouă în Gemeni ne îndeamnă să creăm acel spațiu de care avem nevoie în orice aspect din viețile noastre. Fiind vorba despre o Lună nouă în Gemeni cel mai vizat aspect va fi cel legat de comunicare. Semnul Gemeni este despre mesajele pe care le avem de transmis, despre a culege informații, despre a fi curioși și a ne întinde antenele pentru a avea acces la acele informații de care avem nevoie, pentru că vor ajunge cu o mai mare ușurință la noi. 

Luna nouă în Gemeni este și despre a ne arăta lumii, despre a le vorbi celorlalți, despre a ne pune în valoare acele daruri și haruri personale. Este un moment excelent pentru negociere, pentru vânzare, pentru tranzacții de orice fel. 

Sub energia Gemenilor tot ce înseamnă schimb de cuvinte, tot ceea ce este legat de abilitatea noastră de a comunica, de a convinge și de a fi vizibili prin puterea cuvântului este pus în valoare. Așadar, se recomandă să profităm la maxim de perioada de dinainte și după fenomenul de Lună nouă în Gemeni pentru a ne pune în valoare abilitățile de comunicare și negociere. 

Luna nouă este despre noi începuturi, așa că ne putem aștepta ca în jurul zilei de 6 Iunie să apară oameni noi în viețile noastre, să începem relații noi sau să identificăm noi oportunități de dezvoltare profesională. 

Luna nouă se află într-o conjuncție cu Venus în Gemeni, ceea ce însemnă că vom avea reflectorul pus pe relațiile în care există angajament. Relațiile de cuplu, relațiile de căsătorie, parteneriatele oficiale vor fi vizate de această Lună nouă în Gemeni. 

Vorbim despre un început de drum, despre o nouă perspectivă relațională, iar energia Lunii noi ne cere să facem lumină. Să comunicăm, să cerem răspunsuri, să punem întrebări indraznete pe care n-am avut curajul să le punem până acum. Este un moment foarte bun să purtăm acele conversații dificile pentru că atunci când suntem sub energia Gemenilor putem avea mai multă ușurință, flexibilitate și deschidere în comunicare. Și putem să deschidem o ușă spre o realitate diferită în relații. 

------ 
Comunicarea este, înainte de toate, o cale a sufletului, un dans în care ne întâlnim unii pe ceilalți și creștem împreuna, o împărtășire a cine suntem, o simfonie de posibilități și o cale de creație.  
Prin cuvânt creăm, creștem, hrănim, iubim, inspirăm, alinăm și dăruim. Sau distrugem, amplificăm suferințe, respingem, blocăm, generăm lupte. Și fiecare cuvânt poate veni dintr-un loc al sufletului sau poate veni dintr-un loc al poveștii pe care o confundăm cu cine suntem noi în esența. 
Am creat programul Sufletul Comunicării dintr-un loc din mine în care mereu am simțit și crezut că avem această unealtă extraordinară la dispoziție și, dacă știm să o folosim, nu doar că ne face viața mai ușoară și mai bună în toate privințele, dar ne și apropie de esența noastră, de divinitatea noastră.

Articol și foto preluate de pe astrocafe.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii