Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:29 27 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ţânţari pentru satisfacerea femeilor

ro

01 Feb, 2013 09:10 2032 Marime text
ras.jpgO firmă prospera vinzand ţânţari pentru satisfacerea femeilor. O tipă, cucerita de promotie si imbiata de prietene, cumpără si ea un astfel de ţânţar. Se duce acasă nerăbdătoare si excitata, face un dus, se parfumează, se dă cu creme, îşi pune un halat de matase... În dormitor, într-o cutiuţă, ţânţarul bâzâia zgomotos, de sărea cutia cu el. Tipa, în dormitor, îşi dă jos halatul si da drumu' fiarei; ţânţarul, dupa câteva ture prospective prin cameră, se aşează cuminte pe perete. Tipa se întinde senzual pe pat şi îl ademeneste: - Hai, ţânţarule, vino să mă satisfaci, ia-mă, sunt numai a ta!...
Ţânţarul.....nimic!
- Hai, ţânţarule, vino să simţim împreună plăcerea , ciupeşte-mă, muşcă-mă, f......, hai, ia-mă odata!!! Ţânţarul, impasibil, pe perete. Enervată, in ultima instanta, femeia dă telefon la firma furnizoare: - Bine, domnule, ce ţânţar mi-aţi vândut, e impotent? Nu m-a satisfăcut deloc, ce?, nici nu m-a atins.... Tipul de la capătul firului zice:
- Doamnă, ne pare nespus de rău, ne cerem scuze, totodată, şi promitem sa rezolvam problema. Trimitem un specialist sa stea de vorbă cu ţânţarul şi sa rezolve tot... Într-adevar, peste puţin timp apare si specialistu'. Femeia-l invită în casă şi se duc în dormitor unde ţânţarul trona inca pe perete. Tipu' zice :
- Doamnă, va rog, dezbrăcaţi-vă şi întindeţi-vă pe pat.
Femeia face după cum i se spune.
Tipu' se uită suparat la ţânţar, se dezbracă si el, şi zice printre dinti: - Bă..., fii atent..., sa mor ca îţi arăt pentru ultima oară !
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii