Centrul natura Vindecarea
Centrul natura: Vindecarea
12 Mar, 2014 10:33
ZIUA de Constanta
2352
Marime text
Orice proces de vindecare este posibil doar cu DISCIPLINĂ și ASUMAREA RESPONSABILITĂȚII.
Doar când o persoană dorește să se întoarcă la Sinele său original și încetează să mai fie o ”copie” a cuiva sau a ceva, se poate produce VINDECAREA.
Când încetăm să mai fim ”biata mama”, sau ”bietul tata”, sau ”săracul de fratele meu” sau ”biata de vecina mea” etc etc – când nu ne mai identificăm cu slăbiciunile, greșelile și dificultățile celor din jurul nostru – când dorim să descoperim cine suntem cu adevărat, dincolo de ”dramele” (telenovelele) în care ne implicăm (suntem implicați) automat, fără să gândim sau evaluăm posibilitățile reale (energetice) pe care le avem – doar atunci reușim să ”oprim” fluxul lumii din jurul nostru – care ne antrenează la vale precum un fluviu tumultos – și să ne uităm spre noi înșine. Tot acest proces necesită ENERGIE.
Iar recăpătarea ENERGIEI, pierdută zilnic în interacțiunile obișnuite necesită DISCIPLINĂ.
Poate suna dificil pentru multă lume, poate aminti de forțajele copilăriei și de impuneri.
Dar SĂ TE VINDECI și să REDEVII ÎNTREG necesită PUTERE (ENERGIE) și DISCIPLINĂ pentru a te re-centra – a-ți reface ritmul pierdut al vieții.
Viața este o ca o melodie armonioasă și ritmică, iar un corp sănătos vibrează armonios și ritmic.
Boala este o dizarmonie perpetuată în corpul fizic – care separă organismul de Întregul din jur.
Refacerea legăturii cu Întregul necesită ENERGIE.
VINDECAREA înseamnă să-ți schimbi gândurile, sentimentele și acțiunile (pentru că cele vechi sunt cele care au produs boala).
După VINDECARE – o persoană NU MAI ESTE ACEEAȘI cu cea care a început procesul.
VINDECAREA determină nașterea unui SINE NOU.
VINDECAREA este ca o poveste bună, cu o introducere, cu o desfășurare dramatică și cu un epilog (o concluzie). Pacientul petrece cea mai mare parte din timp în perioada ”dramatică” – prins între vechile obiceiuri și încercând să le înlocuiască cu cele noi. Cele mai mari obstacole vor fi persoanele apropiate din jur – care nu doresc schimbarea pacientului, pentru că asta înseamnă inclusiv schimbarea lor (dacă vor continua relația cu pacientul). Alte mari obstacole sunt propriile frici și nesiguranțe interioare – rezultate din lipsa cunoașterii. Aici este importantă legătura strânsă cu terapeutul care ghidează procesul. Finalul (epilogul) aparține atât pacientului, cât și terapeutului – constatând amândoi că nu mai au nevoie unul de celălalt. Că pacientul se descurcă foarte bine, pe cont propriu – cu noua identitate și cu noua energie!
Totul în Natură și inclusiv în corpul omenesc este ciclic și ritmic, supus unor transformări continue și reînoiri periodice. O poveste de ”vindecare” de succes este cea în care pacientul spune, la un moment dat terapeutului: ”mă descurc singur – înțeleg tot ce se întâmplă – sunt în stare să-mi așez viața așa cum doresc eu”. Nici un alt mesaj nu are un efect vindecător atât de dramatic asupra sistemului imunitar al persoanei.
VINDECAREA este mai mult un proces de ELIBERARE, de ELIMINARE a tot ceea ce ne împiedică să fim vindecați – mult mai mult decât un proces de ACȚIUNE/Activitate (VINDECAREA ESTE ”CURĂȚENIE” generală interioară!)
Multă lume mă întreabă: ”Ce să fac să-mi fie bine?”
Eu le răspund: ”Nu este important CE FACEȚI, ci CE SĂ NU MAI FACEȚI (din ceea ce vă face rău)”! Identificați ce vă face rău, ce vă ia din energie, ce vă ”îmbolnăvește” – și CURĂȚAȚI / ELIBERAȚI!
De câte ori vă întâlniți cu prietenii – vă povestiți unii altora ”ce ați mai făcut”.
UN EXERCIȚIU de vindecare util ar fi să vă povestiți – ”ce nu ați mai făcut” – ”ce ați oprit din vechile obiceiuri, care vă făceau rău” – ”ce ați controlat dintre toate acțiunile pe care nu le doriți”.
ÎNCERCAȚI ACEST EXERCIȚIU.
Poate părea dificil la început.
Când vă întâlniți cu cineva – povestiți-i cum ”nu ați mai bârfit”, cum ”nu v-ați mai băgat nasul în treburile altora și v-ați văzut doar de propriile treburi”, ”cum nu i-ați mai judecat pe alții!, ”cum nu ați deschis televizorul în această seară și ați stat de vorbă cu soțul și copiii despre ce este bine și ce nu este bine în viața noastră”, cum ”nu ați mai mâncat seara târziu”, ”cum nu ați mai mâncat astăzi ciocolată/prăjituri”, ”cum nu ați mai pierdut timp la cumpărături și ați venit direct acasă și ați ”improvizat” masa din ce se găsea în cămară plină de toate” etc etc.
CURĂȚAȚI gândurile/emoțiile/obiceiurile ”dăunătoare”, CURĂȚAȚI rutinele care vă iau energie.
ÎNCERCAȚI EXERCIȚIUL despre ”CUM NU AM MAI FĂCUT….acțiuni consumatoare de energie”.
Ne iau energie grijile – toate ”gândurile” direcționate asupra acțiunilor viitoare (oricum, indiferent de planuri, lucrurile se întâmplă cum vor ele) sau asupra a ceea ce s-a întâmplat în trecut (rulăm iar în minte aceleași întâlniri și vorbe)
Ne iau energie întâlnirile cu persoane care se plâng, se jeluiesc, vorbesc numai de rele și rău
Ne iau energie întânirile cu persoane agresive, mânioase, furioase, răzbunătoare, geloase, invidioase
Ne iau energie locurile aglomerate, cu mulți stimuli (piețe, mall-uri, super-market-uri)
Ne iau din energie prea multe ocupații în aceeași zi (o ființă umană poate face față doar la câteva ”acțiuni” pe zi, în mod eficient)
Ne iau din energie ocupații plictisitoare, de rutină, făcute în aceleași fel, în fiecare zi
Ne iau din energie consumul de alimente amestecate, preparate, pline de diferite substanțe
Ne iau din energie…..
Sunt multe circumstanțele și persoanele care ne iau zilnic din energie – DACĂ LE PERMITEM.
În procesul de VINDECARE, accentul se va pune pe schimbarea cursului vieții de zi cu zi, pentru că ”eliberarea” de circumstanțe/persoane/obiecte dăunătoare permite un grad de atenție și conștientizare mai mare (trebuie să identifici, în primul rând, aceste circumstanțe!) decât ”activitatea” la ”pilot automat” pe care o facem cu toții zilnic.
În același timp – veți remarca faptul că schimbarea gândurilor, sentimentelor și acțiunilor este mult mai dificilă decât ”acționarea la pilot automat”.
CURĂȚAREA / ELIBERAREA tiparelor negative de gândire/simțire/comportament presupune momente de tăcere interioară – pentru că este nevoie să deveniți CONȘTIENT DE CEEA CE VĂ AGĂȚAȚI.
DE CE ANUME SUNT ATAȘAT? CE NU LAS să plece?
CE ANUME ESTE ”AGĂȚAT” de mine? Ce nu vrea să mă lase?
Aveți nevoie de multe discuții (cu sine și cei apropiați) până identificați factorii care vă țin energia blocată în tipare negative de comportament și gândire.
În plus – aveți nevoie de mult CURAJ să recunoașteți aceste lucruri.
Când sunteți activ și faceți ”treabă” – toată lumea vă admiră și vă ”hrănește” cu remarci pozitive și laude. Suntem învățați să fim activi – ca să primim laude de la cei din jur (despre cât de muncitori, cât de ambițioși și cât de epuizați/obosiți suntem).
Când facem ”curățenie” în modelele mentale cu care suntem obișnuiți – este nevoie să ACCEPTĂM că avem LIMITE și că ne-am atins de mult aceste limite. Și să ne ”restrângem” ce facem și ce suntem în ”interiorul” propriilor granițe energetice.
Cuvântul ”LIMITE” este unul fermecat și atinge corzi precum mândria și importanța de sine.
Pentru procesul de VINDECARE – este esențial să realizăm faptul că ELIBERAREA – ”CURĂȚENIA INTERIOARĂ”, ELIMINAREA a ce nu avem nevoie pentru a ne fi bine – este un ACT SPIRITUAL și necesită abilitatea de acceptare și recunoaștere a problemelor, puterea luării unei decizii pentru Sine și în final, eliberarea de tiparele vechi (blocante) și renașterea unui Sine Nou.
EGO-ului nu-i place procesul de VINDECARE – pentru că acesta va însemna inclusiv remanierea lui. Și EGO-ul este înfricoșat de schimbare.
EGO-ul preferă să stea în cea mai cruntă MIZERIE și SUFERINȚĂ – doar pentru îi este familiară și știe cum să reacționeze la ea.
După ”CURĂȚENIE” – nu mai știe ce are făcut – trebuie iar să învețe! Și nu-i place!
REGULILE VINDECĂRII:
1) VINDECAREA are loc acasă – în mediul familiar al persoanei
2) PRACTICA, repetiția și ”ritualul” ajută la schimbare
3) PROCESUL DE VINDECARE se bazează pe anumite reguli, bine definite
4) VINDECAREA este rezultatul DISCIPLINEI și re-orientării.
VINDECAREA se produce pas cu pas, repetând (practicând) noi tipare de comportament, structurând diferit viața zilnică și regăsind confort în noile modificări, pentru a avea motivația continuării procesului.
Practica este inevitabil asociată procesului de ÎNVĂȚARE.
ÎNVĂȚĂM despre noi înșine, în procesul VINDECĂRII – și de fapt, ÎNVĂȚĂM DESPRE VIAȚĂ.
VINDECAREA înseamnă re-descoperirea legilor VIEȚII și ale NATURII din care facem parte.
Și acest lucru se poate face doar încet, treptat, pas cu pas.
Dacă strângeți la presă o grămadă de struguri și aplicați o forță intensă și de scurtă durată – atunci stoarceți mult suc, dar ”țâșnește” în toate părțile, faceți mizerie, aveți mult de curățat după aceea.
Dacă aveți răbdare și aplicați la acea presă presiune constantă, dar încetul cu încetul – veți obține o cantitate mai mare de suc, dar în câteva ore, fără mizerie și fără a curăța prea mult în jur.
RĂBDAREA și PERSEVERENȚA sunt alte REGULI IMPORTANTE ale procesului de ”curățenie”/vindecare.
A TRĂI în această lume înseamnă a practica (a repeta) deprinderi practice, zi după zi.
Putem repeta atitudini ”rele” și le putem repeta pe cele ”bune”.
Întotdeauna AVEM DE ALES.
Mulți oameni care suferă de boli sunt confuzi și nu mai au clar în minte aceste adevăruri simple.
Răspundeți onest la următoarele întrebări:
1) De ce vreau să mă vindec, să fiu sănătos, care este scopul meu? Scrieți cel puțin 10 motive pentru care doriți să fiți sănătos.
2) Care este motivația profundă a activității mele – de ce merg la serviciu – de ce muncesc – de ce sunt implicat în treburile zilnice?
3) Cum mă comport față de mine însumi? Cum îmi împart timpul între muncă și relaxare? Muncesc în mod constant ”la limita” rezistenței?
Oricine răspunde în mod conștient la aceste întrebări trece – invariabil – printr-un proces de transformare interioară și deja a făcut primul pas spre vindecare.
VINDECAREA înseamnă ASUMAREA RESPONSABILITĂȚII pentru propria stare de bine și înțelegerea proceselor care se petrec în interiorul corpului nostru.
Și apoi a ceea ce ni se întâmplă ”în lume”, în grupurile din care facem parte.
VINDECAREA înseamnă ÎNVĂȚARE continuă, SCHIMBARE interioară continuă, INTEGRARE în ritmul natural al lumii din jur și contopirea cu FLUXUL VIEȚII.
VINDECAREA înseamnă folosirea judicioasă a ENERGIEI de care dispunem.
VINDECAREA înseamnă CURĂȚENIA PERIODICĂ, făcută cu PERSEVERENȚĂ ȘI RĂBDARE.
VINDECAREA este ARMONIE, MUZICĂ, CULOARE, AROME și VIBRAȚII LUMINOASE.
Sursa ideilor din text: Rosina Sonnenschidt – The Way to Your ideal weight – a revolutionary approach to gaining and losing weight with diet and homeopathy, Narayana Publishers, 2011
Sursa: http://www.centrulnatura.ro/vindecarea-nou/
Doar când o persoană dorește să se întoarcă la Sinele său original și încetează să mai fie o ”copie” a cuiva sau a ceva, se poate produce VINDECAREA.
Când încetăm să mai fim ”biata mama”, sau ”bietul tata”, sau ”săracul de fratele meu” sau ”biata de vecina mea” etc etc – când nu ne mai identificăm cu slăbiciunile, greșelile și dificultățile celor din jurul nostru – când dorim să descoperim cine suntem cu adevărat, dincolo de ”dramele” (telenovelele) în care ne implicăm (suntem implicați) automat, fără să gândim sau evaluăm posibilitățile reale (energetice) pe care le avem – doar atunci reușim să ”oprim” fluxul lumii din jurul nostru – care ne antrenează la vale precum un fluviu tumultos – și să ne uităm spre noi înșine. Tot acest proces necesită ENERGIE.
Iar recăpătarea ENERGIEI, pierdută zilnic în interacțiunile obișnuite necesită DISCIPLINĂ.
Poate suna dificil pentru multă lume, poate aminti de forțajele copilăriei și de impuneri.
Dar SĂ TE VINDECI și să REDEVII ÎNTREG necesită PUTERE (ENERGIE) și DISCIPLINĂ pentru a te re-centra – a-ți reface ritmul pierdut al vieții.
Viața este o ca o melodie armonioasă și ritmică, iar un corp sănătos vibrează armonios și ritmic.
Boala este o dizarmonie perpetuată în corpul fizic – care separă organismul de Întregul din jur.
Refacerea legăturii cu Întregul necesită ENERGIE.
VINDECAREA înseamnă să-ți schimbi gândurile, sentimentele și acțiunile (pentru că cele vechi sunt cele care au produs boala).
După VINDECARE – o persoană NU MAI ESTE ACEEAȘI cu cea care a început procesul.
VINDECAREA determină nașterea unui SINE NOU.
VINDECAREA este ca o poveste bună, cu o introducere, cu o desfășurare dramatică și cu un epilog (o concluzie). Pacientul petrece cea mai mare parte din timp în perioada ”dramatică” – prins între vechile obiceiuri și încercând să le înlocuiască cu cele noi. Cele mai mari obstacole vor fi persoanele apropiate din jur – care nu doresc schimbarea pacientului, pentru că asta înseamnă inclusiv schimbarea lor (dacă vor continua relația cu pacientul). Alte mari obstacole sunt propriile frici și nesiguranțe interioare – rezultate din lipsa cunoașterii. Aici este importantă legătura strânsă cu terapeutul care ghidează procesul. Finalul (epilogul) aparține atât pacientului, cât și terapeutului – constatând amândoi că nu mai au nevoie unul de celălalt. Că pacientul se descurcă foarte bine, pe cont propriu – cu noua identitate și cu noua energie!
Totul în Natură și inclusiv în corpul omenesc este ciclic și ritmic, supus unor transformări continue și reînoiri periodice. O poveste de ”vindecare” de succes este cea în care pacientul spune, la un moment dat terapeutului: ”mă descurc singur – înțeleg tot ce se întâmplă – sunt în stare să-mi așez viața așa cum doresc eu”. Nici un alt mesaj nu are un efect vindecător atât de dramatic asupra sistemului imunitar al persoanei.
VINDECAREA este mai mult un proces de ELIBERARE, de ELIMINARE a tot ceea ce ne împiedică să fim vindecați – mult mai mult decât un proces de ACȚIUNE/Activitate (VINDECAREA ESTE ”CURĂȚENIE” generală interioară!)
Multă lume mă întreabă: ”Ce să fac să-mi fie bine?”
Eu le răspund: ”Nu este important CE FACEȚI, ci CE SĂ NU MAI FACEȚI (din ceea ce vă face rău)”! Identificați ce vă face rău, ce vă ia din energie, ce vă ”îmbolnăvește” – și CURĂȚAȚI / ELIBERAȚI!
De câte ori vă întâlniți cu prietenii – vă povestiți unii altora ”ce ați mai făcut”.
UN EXERCIȚIU de vindecare util ar fi să vă povestiți – ”ce nu ați mai făcut” – ”ce ați oprit din vechile obiceiuri, care vă făceau rău” – ”ce ați controlat dintre toate acțiunile pe care nu le doriți”.
ÎNCERCAȚI ACEST EXERCIȚIU.
Poate părea dificil la început.
Când vă întâlniți cu cineva – povestiți-i cum ”nu ați mai bârfit”, cum ”nu v-ați mai băgat nasul în treburile altora și v-ați văzut doar de propriile treburi”, ”cum nu i-ați mai judecat pe alții!, ”cum nu ați deschis televizorul în această seară și ați stat de vorbă cu soțul și copiii despre ce este bine și ce nu este bine în viața noastră”, cum ”nu ați mai mâncat seara târziu”, ”cum nu ați mai mâncat astăzi ciocolată/prăjituri”, ”cum nu ați mai pierdut timp la cumpărături și ați venit direct acasă și ați ”improvizat” masa din ce se găsea în cămară plină de toate” etc etc.
CURĂȚAȚI gândurile/emoțiile/obiceiurile ”dăunătoare”, CURĂȚAȚI rutinele care vă iau energie.
ÎNCERCAȚI EXERCIȚIUL despre ”CUM NU AM MAI FĂCUT….acțiuni consumatoare de energie”.
Ne iau energie grijile – toate ”gândurile” direcționate asupra acțiunilor viitoare (oricum, indiferent de planuri, lucrurile se întâmplă cum vor ele) sau asupra a ceea ce s-a întâmplat în trecut (rulăm iar în minte aceleași întâlniri și vorbe)
Ne iau energie întâlnirile cu persoane care se plâng, se jeluiesc, vorbesc numai de rele și rău
Ne iau energie întânirile cu persoane agresive, mânioase, furioase, răzbunătoare, geloase, invidioase
Ne iau energie locurile aglomerate, cu mulți stimuli (piețe, mall-uri, super-market-uri)
Ne iau din energie prea multe ocupații în aceeași zi (o ființă umană poate face față doar la câteva ”acțiuni” pe zi, în mod eficient)
Ne iau din energie ocupații plictisitoare, de rutină, făcute în aceleași fel, în fiecare zi
Ne iau din energie consumul de alimente amestecate, preparate, pline de diferite substanțe
Ne iau din energie…..
Sunt multe circumstanțele și persoanele care ne iau zilnic din energie – DACĂ LE PERMITEM.
În procesul de VINDECARE, accentul se va pune pe schimbarea cursului vieții de zi cu zi, pentru că ”eliberarea” de circumstanțe/persoane/obiecte dăunătoare permite un grad de atenție și conștientizare mai mare (trebuie să identifici, în primul rând, aceste circumstanțe!) decât ”activitatea” la ”pilot automat” pe care o facem cu toții zilnic.
În același timp – veți remarca faptul că schimbarea gândurilor, sentimentelor și acțiunilor este mult mai dificilă decât ”acționarea la pilot automat”.
CURĂȚAREA / ELIBERAREA tiparelor negative de gândire/simțire/comportament presupune momente de tăcere interioară – pentru că este nevoie să deveniți CONȘTIENT DE CEEA CE VĂ AGĂȚAȚI.
DE CE ANUME SUNT ATAȘAT? CE NU LAS să plece?
CE ANUME ESTE ”AGĂȚAT” de mine? Ce nu vrea să mă lase?
Aveți nevoie de multe discuții (cu sine și cei apropiați) până identificați factorii care vă țin energia blocată în tipare negative de comportament și gândire.
În plus – aveți nevoie de mult CURAJ să recunoașteți aceste lucruri.
Când sunteți activ și faceți ”treabă” – toată lumea vă admiră și vă ”hrănește” cu remarci pozitive și laude. Suntem învățați să fim activi – ca să primim laude de la cei din jur (despre cât de muncitori, cât de ambițioși și cât de epuizați/obosiți suntem).
Când facem ”curățenie” în modelele mentale cu care suntem obișnuiți – este nevoie să ACCEPTĂM că avem LIMITE și că ne-am atins de mult aceste limite. Și să ne ”restrângem” ce facem și ce suntem în ”interiorul” propriilor granițe energetice.
Cuvântul ”LIMITE” este unul fermecat și atinge corzi precum mândria și importanța de sine.
Pentru procesul de VINDECARE – este esențial să realizăm faptul că ELIBERAREA – ”CURĂȚENIA INTERIOARĂ”, ELIMINAREA a ce nu avem nevoie pentru a ne fi bine – este un ACT SPIRITUAL și necesită abilitatea de acceptare și recunoaștere a problemelor, puterea luării unei decizii pentru Sine și în final, eliberarea de tiparele vechi (blocante) și renașterea unui Sine Nou.
EGO-ului nu-i place procesul de VINDECARE – pentru că acesta va însemna inclusiv remanierea lui. Și EGO-ul este înfricoșat de schimbare.
EGO-ul preferă să stea în cea mai cruntă MIZERIE și SUFERINȚĂ – doar pentru îi este familiară și știe cum să reacționeze la ea.
După ”CURĂȚENIE” – nu mai știe ce are făcut – trebuie iar să învețe! Și nu-i place!
REGULILE VINDECĂRII:
1) VINDECAREA are loc acasă – în mediul familiar al persoanei
2) PRACTICA, repetiția și ”ritualul” ajută la schimbare
3) PROCESUL DE VINDECARE se bazează pe anumite reguli, bine definite
4) VINDECAREA este rezultatul DISCIPLINEI și re-orientării.
VINDECAREA se produce pas cu pas, repetând (practicând) noi tipare de comportament, structurând diferit viața zilnică și regăsind confort în noile modificări, pentru a avea motivația continuării procesului.
Practica este inevitabil asociată procesului de ÎNVĂȚARE.
ÎNVĂȚĂM despre noi înșine, în procesul VINDECĂRII – și de fapt, ÎNVĂȚĂM DESPRE VIAȚĂ.
VINDECAREA înseamnă re-descoperirea legilor VIEȚII și ale NATURII din care facem parte.
Și acest lucru se poate face doar încet, treptat, pas cu pas.
Dacă strângeți la presă o grămadă de struguri și aplicați o forță intensă și de scurtă durată – atunci stoarceți mult suc, dar ”țâșnește” în toate părțile, faceți mizerie, aveți mult de curățat după aceea.
Dacă aveți răbdare și aplicați la acea presă presiune constantă, dar încetul cu încetul – veți obține o cantitate mai mare de suc, dar în câteva ore, fără mizerie și fără a curăța prea mult în jur.
RĂBDAREA și PERSEVERENȚA sunt alte REGULI IMPORTANTE ale procesului de ”curățenie”/vindecare.
A TRĂI în această lume înseamnă a practica (a repeta) deprinderi practice, zi după zi.
Putem repeta atitudini ”rele” și le putem repeta pe cele ”bune”.
Întotdeauna AVEM DE ALES.
Mulți oameni care suferă de boli sunt confuzi și nu mai au clar în minte aceste adevăruri simple.
Răspundeți onest la următoarele întrebări:
1) De ce vreau să mă vindec, să fiu sănătos, care este scopul meu? Scrieți cel puțin 10 motive pentru care doriți să fiți sănătos.
2) Care este motivația profundă a activității mele – de ce merg la serviciu – de ce muncesc – de ce sunt implicat în treburile zilnice?
3) Cum mă comport față de mine însumi? Cum îmi împart timpul între muncă și relaxare? Muncesc în mod constant ”la limita” rezistenței?
Oricine răspunde în mod conștient la aceste întrebări trece – invariabil – printr-un proces de transformare interioară și deja a făcut primul pas spre vindecare.
VINDECAREA înseamnă ASUMAREA RESPONSABILITĂȚII pentru propria stare de bine și înțelegerea proceselor care se petrec în interiorul corpului nostru.
Și apoi a ceea ce ni se întâmplă ”în lume”, în grupurile din care facem parte.
VINDECAREA înseamnă ÎNVĂȚARE continuă, SCHIMBARE interioară continuă, INTEGRARE în ritmul natural al lumii din jur și contopirea cu FLUXUL VIEȚII.
VINDECAREA înseamnă folosirea judicioasă a ENERGIEI de care dispunem.
VINDECAREA înseamnă CURĂȚENIA PERIODICĂ, făcută cu PERSEVERENȚĂ ȘI RĂBDARE.
VINDECAREA este ARMONIE, MUZICĂ, CULOARE, AROME și VIBRAȚII LUMINOASE.
Sursa ideilor din text: Rosina Sonnenschidt – The Way to Your ideal weight – a revolutionary approach to gaining and losing weight with diet and homeopathy, Narayana Publishers, 2011
Sursa: http://www.centrulnatura.ro/vindecarea-nou/
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii