Dulceaţă de coji de portocale
Dulceaţă de coji de portocale
24 Sep, 2013 10:03
24 Sep, 2013 10:03
24 Sep, 2013 10:03
ZIUA de Constanta
6605
Marime text
![](/static/www_v2/img/logo.jpg)
![](images/stories/2013/09/24/Dulceata%20de%20coji%20de%20portocale1.jpg)
![](https://www.ziuaconstanta.ro/images/stories/2013/09/24/Dulceata%20de%20coji%20de%20portocale1.jpg)
La un moment dat, am descoperit ca imi plac, si de atunci am inceput sa le consumam dimineata alaturi de una-doua felii de paine prajita si o cana mare de ceai, cafea sau lapte.
![](https://www.ziuaconstanta.ro/images/stories/2013/09/24/Dulceata%20de%20coji%20de%20portocale.jpg)
Una dintre dulceturile preferata de noi este cea de coji de portocala dar la fel de mult ne place gemul de capsuni si de caise. O surpriza placuta am avut incercand Gemul de pepene galben cu brandy si Gemul de rosii cu scortisoara, amandoua aflandu-se deja pe lista preferatelor noastre.
Ingrediente 2 borcane 300gr fiecare
750 gr suc de portocale rosii/galbene bio
750 gr zahar
1 mar mare
1 baton vanilie
1 lamaie (doar sucul)
Reţeta completă aici: lauraadamache.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii