Dulceaţă de coji de portocale
Dulceaţă de coji de portocale
24 Sep, 2013 10:03
ZIUA de Constanta
6721
Marime text
Ani de zile nu am mancat gemuri sau dulceturi desi ai mei le fac absolut exceptional.
La un moment dat, am descoperit ca imi plac, si de atunci am inceput sa le consumam dimineata alaturi de una-doua felii de paine prajita si o cana mare de ceai, cafea sau lapte.
Una dintre dulceturile preferata de noi este cea de coji de portocala dar la fel de mult ne place gemul de capsuni si de caise. O surpriza placuta am avut incercand Gemul de pepene galben cu brandy si Gemul de rosii cu scortisoara, amandoua aflandu-se deja pe lista preferatelor noastre.
Ingrediente 2 borcane 300gr fiecare
750 gr suc de portocale rosii/galbene bio
750 gr zahar
1 mar mare
1 baton vanilie
1 lamaie (doar sucul)
Reţeta completă aici: lauraadamache.ro
La un moment dat, am descoperit ca imi plac, si de atunci am inceput sa le consumam dimineata alaturi de una-doua felii de paine prajita si o cana mare de ceai, cafea sau lapte.
Una dintre dulceturile preferata de noi este cea de coji de portocala dar la fel de mult ne place gemul de capsuni si de caise. O surpriza placuta am avut incercand Gemul de pepene galben cu brandy si Gemul de rosii cu scortisoara, amandoua aflandu-se deja pe lista preferatelor noastre.
Ingrediente 2 borcane 300gr fiecare
750 gr suc de portocale rosii/galbene bio
750 gr zahar
1 mar mare
1 baton vanilie
1 lamaie (doar sucul)
Reţeta completă aici: lauraadamache.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii