Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
07:30 23 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

preparate-culinare.ro Pepene murat

ro

22 Oct, 2014 08:42 8079 Marime text


Textura delicata pe care o are in momentul in care se mureaza, miezul moale si fin, iar coaja crocanta, nu se regaseste la nicio alta muratura. Pus astfel, felii din pepene copt, are o savoare aparte (spre deosebire de pepenii mici, rotunzi, care se pun cu totul). Nu necesita vanturare, ceea ce nu ma poate face decat sa indragesc si mai mult aceasta reteta.

Ingredinete (pentru un borcan de 4 litri)

pepene verde 1 mic
hrean 4 radacini
usturoi 1 capatana
marar uscat 3 crengute
cimbru uscat 3 crengute
sare grunjoasa 3 linguri
apa 3 litri

Reţeta integrală o puteţi găsi pe preparate-culinare.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii