Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:30 09 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

11.11.11 şi ceasul fatidic 11 11. Ce se va întâmpla peste trei zile şi îţi poate schimba destinul

ro

09 Nov, 2011 01:00 1612 Marime text

bizar.jpgMai sunt trei zile până când vom fi martorii unui eveniment pe care oamenii nu l-au mai întâlnit în timpuri moderne: cu 49 de minute înainte de prânz: ora 11:11, în ziua de 11.11.11.

Această dată este studiată cu atenţie de numerologi, metafizicieni şi teoreticieni care lansează împreună o teorie potrivit căreia întreaga populaţie va fi martora unei "treziri" pe plan global, ba chiar se va deschide un portal care ne va transporta într-o altă dimensiune, mai mult există şi adepţi ai unei teorii potrivit căreia vom întâlni o uriaşă schimbare în conştiinţa planetară.

Nici reţelele de socializare nu au fost pasive la acest eveniment, iar pe Facebook au apărut deja pagini dedicate acestei zile speciale. Cei care vor să îşi încerce norocul pe 11 noiembrie au şansa să câştige 11 milioane de euro, pentru că o loterie spaniolă, denumită cum altfel decât ONCE(tradus: unsprezece) pune la bătaie 11 premii a câte un milion de euro.

Pentru masoni cifra 11 are o rezonanţă specială. Unii consideră că are proprietăţi transcendente sau reprezintă dualitatea bun-rău - eterna luptă antagonică dintre Dumnezeu şi Satan.

Pe internet deja circulă mai multe teorii ale conspiraţiei potrivit cărora cifra 11 este strâns legată de evenimente care au schimbat istoria, cum ar fi cel de la 11 septembrie (cele două turnuri semănau cu cifra 11, primul avion care a intrat în World Trade Center era zborul cu numărul 11), alţii consideră că se va împlini profeţia Sfântului Malachia, care a prezis că vor fi 112 papi înainte de a veni sfârşitul lumii - Papa Benedict fiind al 111-lea.

Sursa: Antena 3

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii