Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:39 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambiţios Are 14 copii cu 13 femei şi mai aşteaptă unul

ro

09 Aug, 2011 14:19 1515 Marime text

prolific_89143600.jpgCel mai prolific tată din Marea Britanie se pregăteşte de al 15-lea copil al său. Ce-i drept timp să-i facă are destul. E şomer. Mama lui Jammie Cumming e deja bolnavă de nervi: nu ştie ce să mai facă ca să-şi împiedice băiatul să mai facă copii cu diverse fete şi să devină un om responsabil, informează Daily Mail.

Lorraine, în vârstă de 55 de ani, spune că fiul ei trebuie să-şi găsească o slujbă înante ca iubita lui de 19 ani să nască. Tânăra ar trebuis să nască în noiembrie, dar doamna Lorraine şi-a descris fiul ca fiind „bun de nimic" şi că acesta ar trebui să înceapă să devină un tată decent pentru toţi copiii săi înainte de a mai face alţii. Jamie, din Dundee, a avut numeroase slujbe, a fost barman, paznic, dar nu a reuşit să-şi păstreze niciuna dintre ocupaţii.

Le-a spus pentru prima oară părinţilor că va deveni tată la 17 ani. Toată lumea a crezut că se va căsători cu mama acelui copil. Numai că imediat ce s-a născut copil, Jamie a început să aibă o relaţie cu o verişoară a fetei. A stat zece ani cu aceasta încercând inclusiv prin tratament să aibă un copil. În timp ce încercau, Jamie a mai devenit tată o dată cu o altă femeie în 1997. Aceasta s-a mutat în Franţa cu tot cu bebeluş. În acelaşi an, a lăsat altă femeie gravidă, o prietenă a verişoarei.

În noiembrie 1998 a devenit tată după o aventură de o noapte cu fiica unei vecine, iar trei ani mai târziu, în iulie 2001, uppps! A devenit din nou tată.

După 14 luni s-a născut al şaselea său copil, un băieţel. A apărut al şaptea, al optulea. În 2004, Jamie era într-o nouă relaţie cu o femeie cu care a avut trei copii, în decembrie 2007, s-a născut al zecelea copil, iar cinci luni mai târziu, al 11-lea.

A urmat un copil cu o australiancă şi cine îi mai numără? 14 în total până acum.

www.realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii