Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:21 09 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Apeluri bizare la urgenţe! 10 pompieri londonezi pentru un inel blocat pe penis

ro

29 Nov, 2011 01:00 1862 Marime text

bizar.jpgBrigada de Pompieri din Londra are misiune grea. Asta reiese din desfăşurătorul celor mai bizare apeluri telefonice către numărul de urgenţă, făcut public în scop... informativ.

De departe, cea mai bizară situaţie de urgenţă la care au fost chemaţi pompierii din Londra a fost în cazul bărbatului cu un inel blocat pe penis, informează Daily Mirror.

A fost nevoie de 10 pompieri pentru a salva organul bărbatului din strânsoarea inelului buclucaş, după ce personalul medical de la Spitalul Queen Elizabeth (Regina Elisabeta) din Woolwich a eşuat în încercarea sa.

Conform desfăşurătorului făcut public, trei astfel de proceduri delicate au fost efectuate de pompieri într-un singur an.

Printre bizarele incidente la care au fost chemaţi pompierii londonezi se numără cel al bărbatului rămas înţepenit într-o maşinuţă pentru copii, în Kingston Upon Thames, al bărbatului cu degetul prins într-un DVD player, în Barking şi al mai multor copii curioşi care au rămas cu capul înţepenit în oliţe sau vase de toaletă.

Aceste incidente sunt consumatoare de timp preţios pentru echipajelor noastre, care nu mai sunt disponibile pentru a participa la situaţii de urgenţă reală. de aceea, rugăm publicul să evite să se mai pună în situaţii ridicole şi să se gândească bine înainte de a apela numărul de urgenţă" a declarat Dave Brown, comisar al brigăzii londoneze pentru mobilizări şi operaţiuni.

Sursa: Antena 3.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii