Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:52 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Australia Răscumpărare de 226.000 de euro pentru patru câini

ro

04 Aug, 2011 15:53 1536 Marime text

lazar_dogs_11463100.jpgOmul de afaceri Ian Lazar a refuzat să plătească răscumpărarea cerută pentru cei patru căţei, pe care îi îngrijeşte ca pe copiii săi şi a încredinţat cazul poliţiei.

Patru câini ai unui australian excentric au fost răpiţi, proprietarului cerându-i-se 226.000 de euro, în caz contrar, prietenilor necuvântători le va fi tăiat gâtul.

Câinii, un caniş pitic, un bişon maltez şi doi Shih-Tzu sunt îngrijiţi de către stăpânul lor, Ian Lazar, ca nişte "îngeraşi".

"Ei ştiu că aceşti câini sunt ca şi copiii mei. Sunt îmbrăcaţi în fiecare dimineaţă, poartă pijamale noaptea şi m-am luptat ca să obţin garda lor în procesul de divorţ", a declarat proprietarul.

Omul de afaceri, care acordă împrumuturi imobiliare persoanelor ale căror dosare au fost refuzate de către bănci, bănuieşte doi bărbaţi care spun că le-ar datora bani şi pentru că nu a vrut să le dea, i-au luat câinii.

Proprietarul patrupedelor a primit fotografii, ca să vadă că "îngeraşii" sunt în viaţă, dar a refuzat să plătească răscumpărarea de 300.000 de dolari australieni (226.000 de euro) şi a încredinţat cazul poliţiei.

www.realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii