Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:46 01 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dovada de netăgăduit că Diavolul există. Povestea terifiantă a fetiţei de 11 ani care a levitat în pat (Video)

ro

31 Oct, 2011 21:00 1839 Marime text
bizar.jpgPentru mulţi dintre noi fenomenele paranormale sunt subiecte tabu şi ne vine foarte greu să credem că se petrec, încercând de fiecare dată să căutăm explicaţii plauzibile şi raţionale pentru tot ce se întâmplă ieşit din comun.


În urmă cu 40 de ani, în Londra, au avut loc mai multe cazuri care zdruncinat din temelii credinţa a sute de mii de oameni. Medici, experţi în supranatural, preoţi sau pastori au încercat să găsească explicaţii ale fenomenelor care s-au petrecut în mai multe case londoneze.

Este vorba despre fenomenul Poltergeist ce consta în evenimente ce fac aluzie la manifestarea unei entităţi imperceptibile. În folclor un poltergeist a fost definit ca un spirit supărat sau o fantomă care bântuie o anumită casă sau persoană.

Potrivit mărturiilor persoanelor care au asistat la astfel de evenimente au existat chiar şi chibrituri care s-ar fi aprins instantaneu, mese şi scaune ce se ridicau din senin în aer şi cădeau cu zgomot foarte mare. Povestea terifiantă a acestui fenomen va fi subiectul unui film controversat care va apărea la sfârşitul lunii octombrie, în 2012.

În anii '70, Peggy Hodgson, o mamă divorţată şi rămasă cu patru copii, a închiriat o casă unde mobila se muta de una singură, se auzeau bubuituri în pereţi, iar jucăriile copiilor erau aruncate prin casă.

Vinovată părea a fi Janet Hodgson, în vârstă de 11 ani, despre care medicii au spus că este posedată de spiritul fostului proprietar al casei, care bântuia locuinţa. Uneori, fata avea crize, vorbea înfricoşător şi se ridica în aer, plutind deasupra patului.

Zeci de poliţişti, investigatori, medici sau jurnalişti au asistat la un fenomen inexplicabil. Fetiţa a mărturisit că o forţă necunoscută o făcea să leviteze prin cameră. Până acum, nimeni nu a reuşit să descifreze misterul.

Cazul familiei Hodgson este cel mai cunoscut caz de poltergeist din Marea Britanie, dar şi o dovadă clară că diavolul există, scriu jurnaliştii Daily Mail.

Sursa: Antena 3

 

 

Get Adobe Flash player
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii