Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:29 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Drama adusă de o siluetă perfectă. I-a explodat stomacul după ce a slăbit 90 de kilograme

ro

05 Jul, 2011 13:09 2269 Marime text

bizar.jpgViaţa la 25 de ani, atunci când porţi povara zecilor de kilograme în plus, nu este ceva de dorit. Aşa că Samantha Haworth s-a decis să îşi facă o operaţie de reducere a stomacului. Timp de doi ani de zile operaţia de reducere a stomacului părea să fie un adevarăt succes. Slăbise 90 de kilograme, iar viaţa începuse să capete un nou contur.

Doi ani mai tarziu, o complicaţie a făcut ca operaţia să se infecteze, provocându-i mari dureri lui Samantha. Însă nu a luat în seamă simtomele, crezând că este vorba despre arsuri la stomac, şi a încercat să îşi calmeze durerea cu medicamente.

Într-un final, după ce i s-a rupt stomacul, a mers de urgenţă la spital, unde medicii i-au dat un verdict dramatic: mai avea doar câteva minute de trăit, dacă nu se intervenea rapid. Chirurgii de la Spitalul Universitar din Walsgrave, Coventry, au operat-o de urgenţă, într-o luptă contracronometru cu moartea. I-au lipit la loc stomacul, însă pronosticul era rezervat: ar mai fi avut numai câteva zile de trăit. "Când m-au deschis au văzut că nu mai aveam stomac. Îmi explodase. Când m-au consultat mi-au mai dat doar 15 minute de viaţă", îşi aminteşte Samantha. "Ştiu că am fost la un pas de moarte, însă viaţa mi-a dat o nouă şansă. Dacă nu mi-aş fi făcut operaţia de micşorare a stomacului aş fi murit înainte de 30 de ani, pentru că eram prea mare. Nu vreau să îi sperii pe alţii, însă trebuie să ştie că lucrurile pot ajunge pe o pantă greşită, iar singurul lucru care îi poate salva este o vizită la medic", a mai spus Samantha.

www.stirileprotv.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii