Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:46 01 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ea este femeia cu fundul de peste 4.600.000 euro Verifică paturile de hotel sărind pe ele

ro

05 Oct, 2011 19:14 1653 Marime text
bizar.jpgO femeie care îşi câştigă pâinea testând confortul şi calitatea paturilor din camerele unui lanţ hotelier îşi asigură posteriorul pentru 4.640.104 euro.


Potrivit newslite.tv, Natalie Thomas - care îşi petrece opt ore pe zi sărind pe paturi - spune că fundul ei este atât de sensibil încât o ajută să detecteze inconsistenţele şi umflăturile din saltele.

Femeia, în vârstă de 39 de ani, conduce o echipă care se ocupă cu asigurarea calităţii celor 46.000 de paturi din lanţul hotelier Premier Inn, jobul său având titulatura de „Director of Bed Bouncing" (directorul departamentului de sărit pe paturi).



Potrivit lui Thomas, poartă pantaloni subţiri pentru a simţi chiar şi cele mai mici noduri sau umflături dintr-o saltea şi are o grijă specială de şezutul ei: are şedinţe regulate de hidratare şi poartă haine adecvate.

„Lucrez cu o echipă excelentă de săritori cu care sar împreună pe fiecare pat înainte de a-i testa gradul de confort", a declarat Natalie Thomas.

Thomas şi echipa sa testează 884 de paturi, în medie, pe săptămână, ceea ce înseamnă aproximativ 177 de paturi pe zi. Asta înseamnă că durează cam 20 de minute testarea unui singur pat.

Ei verifică paturile şi saltelele de noduri, umflături, rupturi, tăieturi, uzuri şi orice defect de fabricaţie, cele cu probleme fiind înlocuite în ziua respectivă.

Sursa: Antena3.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii