Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:48 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Obiceiuri sexuale Unde virginele n-au voie să se mărite, iar animalele sunt partenere legale

ro

07 Aug, 2011 15:33 2291 Marime text

obiceiuri_14252600.jpgSite-ul baltazar.it, scrie gds.ro, trece în revistă practicile sexuale uimitoare din lumea întreagă. Un exemplu: in Liban, bărbaţilor li se permite, potrivit legii, să întreţină raporturi sexuale cu animale, cu condiţia ca acestea să fie femele. În cazul în care animalul este mascul, libanezul riscă să fie condamnat la moarte.

Tot condamnati la moarte sfârşesc şi indonezienii care îndrăznesc să se masturbeze. Potrivit legii, aceştia riscă să fie decapitaţi. O soartă nu tocmai fericită au şi bărbaţii din Columbia. Aici, femeile pot să facă sex doar cu soţii lor, însă problema este că prima dată când o fac, la „eveniment" trebuie să participe şi mama proaspetei mirese pentru a fi martoră. La Santa Cruz, în Bolivia, există o lege care interzice în mod expres ca un bărbat să facă sex cu o femeie şi cu sora acesteia în acelaşi timp. Ceva mai norocoşi par să fie unii bărbaţi din Guam, a căror singură activitate este să îşi dezvirgineze conaţionalele, ei primind mulţi bani pentru acest „serviciu". Motivul este simplu. Legislaţia de aici le interzice virginelor să se căsătorească.

În Abissinia (Etiopia), femeilor nu le este permis să refuze violenţa sexuală a tinerilor circumcişi recent, care sunt aproape îndreptăţiţi să îşi refuleze pornirile reprimate. În plus, în popor există convingerea conform căreia uniunea între un circumcis şi o femeie este un raport sexual sacru.

În Balele, Zair, în trecut, o femeie din zece era desemnată să devină soţia tuturor sau „femeia satului", cum a fost numită de unii etnologi. Această femeie era împărţită între toţi bărbaţii din grup şi avea obligaţia de a trăi pe rând cu fiecare dintre bărbaţi, cu care avea copii ce deveneau proprietatea tuturor.

În Ba Luba în Katanga, unde este o societate predominat matriarhală, femeile au supremaţia absolută în materie de sex asupra bărbaţilor. Printre altele, aceştia sunt obligaţi să îşi satisfacă sexual partenerele în orice moment doresc acestea. După raportul sexual, care de multe ori este un adevărat act de violenţă asupra bărbaţilor-sclavi, tinerele au pretenţia să fie aduse înapoi în satul de provenienţă, chiar dacă acesta se află la distanţă, şi să fie cărate în spate de bieţii supuşi. Tot rolul de bărbaţi-obiect le este alocat şi reprezentanţilor sexului masculin din Agni, pe Coasta de Fildeş. În timpul sărbătorii anuale organizate în onoarea spiritelor, femeile se îmbăiază în apele râului şi, după ce se purifică, se împerechează cu bărbaţii, dedicând momentul culminant spiritelor, care le protejează fecunditatea. Tot satul participă la aceste împerecheri colective, în timpul cărora bărbaţii sunt folosiţi de femei doar pentru a le transmite omagiul lor spiritelor.

În Hong Kong, soţiile înşelate îşi pot ucide soţul infidel, însă doar cu mâinile goale. Trebuie menţionat că amanta poate fi ucisă în orice mod. În Japonia, o ţară care la capitolul frecvenţă a raporturilor sexuale este cam codaşă (o medie de 37 de raporturi pe an), este interzis sărutul pe stradă, acesta fiind considerat un gest intim. În acelaşi timp însă, niponii sunt cel mai disciplinat popor când vine vorba de folosirea prezervativului: 74 la sută dintre japonezi îl folosesc în mod regulat.

www.realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii