Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
04:48 23 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

GastroArt Friptură fragedă de curcan (rețetă interbelică)

ro

24 Feb, 2022 09:00 2295 Marime text


Friptura este mai fragedă dacă stropiți curcanul cu coniac sau vin și lăsați câteva ore în acest alcool înainte de a frige.

La garnitură, crochete de cartofi.

Dintr-un caiet vechi cu rețete, din perioada interbelică (datare aproximativă), din zona de sud a Ardealului.

Îi mulțumim lui Chef Johnny Șusală pentru acest caiet. Am păstrat ortografia originală.

Pentru ilustrație am folosit o pagină la întâmplare din acest caiet.

sursă foto și text: GastroArt

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii