Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
23:41 22 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

GastroArt Pastă de ou (rețetă interbelică)

ro

26 Mar, 2022 08:53 1984 Marime text
Rețetă, Sursa foto: Gastro Art

Se dau prin sită sau mașina de tocat câteva ouă răscoapte care se amestecă cu untură de pasăre sau cu unt de lemn, se leagă cu jumătate cartof fiert scobit foarte bine cât este fierbinte, se adaugă sare, piper, verdeață tocată foarte mărunt. Se unge pe felioare de pâine și se decorează cu ridichi de lună.

Dintr-un caiet vechi cu rețete, din perioada interbelică (datare aproximativă), din zona de sud a Ardealului. Îi mulțumim lui Chef Johnny Șusală pentru acest caiet. Am păstrat ortografia originală.

Credit foto © Dreamstime.com

Sursă: GastroArt
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii