Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
Advertisement
04:33 28 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

GastroArt Salată de creer (Rețetă Interbelică)

ro

02 Feb, 2022 14:29 1433 Marime text
Se fierbe creerul. După ce s-a răcorit, se presează sau se freacă într-o strachină cu puțin miez de pâine muiat în lapte și stors. Se freacă bine cu lingură de lemn adăugând câte puțin unt de lemn.

Se pune ceapă tocată, sare și piper după gust. Se așează frumos pe farfurie, se pun împrejur foi de salată și măsline.

Dintr-un caiet vechi cu rețete, din perioada interbelică (datare aproximativă), din zona de sud a Ardealului. Îi mulțumim lui Chef Johnny Șusală pentru acest caiet. Am păstrat ortografia originală.

Credit foto © Bazruh | Dreamstime.com

Sursa text: Gastroart
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii