GastroArt Salată de creer (Rețetă Interbelică)
GastroArt: Salată de creer (Rețetă Interbelică)
02 Feb, 2022 14:29
ZIUA de Constanta
1433
Marime text
Se fierbe creerul. După ce s-a răcorit, se presează sau se freacă într-o strachină cu puțin miez de pâine muiat în lapte și stors. Se freacă bine cu lingură de lemn adăugând câte puțin unt de lemn.
Se pune ceapă tocată, sare și piper după gust. Se așează frumos pe farfurie, se pun împrejur foi de salată și măsline.
Dintr-un caiet vechi cu rețete, din perioada interbelică (datare aproximativă), din zona de sud a Ardealului. Îi mulțumim lui Chef Johnny Șusală pentru acest caiet. Am păstrat ortografia originală.
Credit foto © Bazruh | Dreamstime.com
Sursa text: Gastroart
Se pune ceapă tocată, sare și piper după gust. Se așează frumos pe farfurie, se pun împrejur foi de salată și măsline.
Dintr-un caiet vechi cu rețete, din perioada interbelică (datare aproximativă), din zona de sud a Ardealului. Îi mulțumim lui Chef Johnny Șusală pentru acest caiet. Am păstrat ortografia originală.
Credit foto © Bazruh | Dreamstime.com
Sursa text: Gastroart
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii