Bucataras.ro Tort raw cu fructe de padure
Bucataras.ro: Tort raw cu fructe de padure
24 Feb, 2014 10:16
ZIUA de Constanta
5640
Marime text
Acesta este primul meu tort raw. Pentru mine, care nu am roboti speciali, a fost destul de greu de realizat. Am tot schimbat compozitia din blender in robot, iar in blender, pana ce-am obtinut o crema destul de fina. Am folosit termenul de ulei de cocos sau cacao pentru ca am tinut la cald untul de cacao si cocos pana ce-au devenit lichide. Chiar daca musafirii au fost reticenti la inceput, dupa ce-au gustat, au mai cerut o portie. Cel mai important este faptul ca dupa ce servim o felie din acest tort, ramanem sanatosi, nu avem depuneri de grasime pe vase. Oricum, urmatorul tort va fi unul cu crema mascarpone :)
Ingrediente
Ingrediente blat :
200 gr migdale decojite
100 gr curmale taiate marunt
80 gr smochine taiate marunt
2 linguri miere
2 linguri ulei de cocos
2 linguri ulei de cacao
Crema I :
200 gr fructe de padure congelate
caju crud 200 gr
4 linguri sirop de agave
2 linguri miere de salcam
2 linguri ulei de cacao
4 linguri ulei de cocos
Crema II:
1 banana
4 linguri ulei de cacao
3 linguri sirop de agave
Rețeta completă pe bucataras.ro
Ingrediente
Ingrediente blat :
200 gr migdale decojite
100 gr curmale taiate marunt
80 gr smochine taiate marunt
2 linguri miere
2 linguri ulei de cocos
2 linguri ulei de cacao
Crema I :
200 gr fructe de padure congelate
caju crud 200 gr
4 linguri sirop de agave
2 linguri miere de salcam
2 linguri ulei de cacao
4 linguri ulei de cocos
Crema II:
1 banana
4 linguri ulei de cacao
3 linguri sirop de agave
Rețeta completă pe bucataras.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii