Ciuperci pleurotus cu maioneză de caju şi usturoi
Ciuperci pleurotus cu maioneză de caju şi usturoi
24 Sep, 2013 09:33
ZIUA de Constanta
5119
Marime text
Din nou s-au adunat multe retete, experimente si idei despre care nu am mai apucat sa scriu in ultimele luni.
Mi-am propus ca in urmatoarea perioada sa contabalansez lucrurile si sa aloc timp comuniunii cu natura, explorarilor interioare, calatoriilor exterioare, cartilor, miscarii sub toate formele si acestui spatiu de suflet, atat de drag mie.
In aceasta idee am amanat pentru la toamna proiecte, seminarii, onorarea unor invitatii primite de la cativa oameni speciali si am sa inchei peste o saptamana, cu ocazia Workshopului aniversar de la BeOrganic, o perioada plina de evenimente.
Dupa aceasta am sa intru intr-o "vacanta de-o vara", pentru ca vreau sa profit la maximum de acest anotimp superb, pe care l-am asteptat cu entuziasm si multe planuri.
Retetele care urmeaza sunt excelente, total pe "gustul" nostru si au trecut cu brio proba timpului.
Ingrediente:
ciuperci pleurotus - 1000 g
nuca de caju - 100 g
mustar raw - 1 lingura
lamaie - zeama de la 1 bucata
usturoi verde (partea alba) - 2 bucati
ulei extravirgin de masline - 3 linguri
apa de izvor - cat este necesar
sare de Himalaya - dupa gust
piper macinat - dupa gust
Marinata pentru ciuperci
apa de izvor - 1500 ml
lamaie - zeama de la 3 bucati
sare de Himalaya - 1 lingura
usturoi verde - 2 bucati
chimen macinat - 1/2 lingurita
isop macinat - 1/2 lingurita
piper negru macinat - 1/2 lingurita
chilli - 1/4 lingurita
Reţeta completă aici: rawveganjoy.ro
Mi-am propus ca in urmatoarea perioada sa contabalansez lucrurile si sa aloc timp comuniunii cu natura, explorarilor interioare, calatoriilor exterioare, cartilor, miscarii sub toate formele si acestui spatiu de suflet, atat de drag mie.
In aceasta idee am amanat pentru la toamna proiecte, seminarii, onorarea unor invitatii primite de la cativa oameni speciali si am sa inchei peste o saptamana, cu ocazia Workshopului aniversar de la BeOrganic, o perioada plina de evenimente.
Dupa aceasta am sa intru intr-o "vacanta de-o vara", pentru ca vreau sa profit la maximum de acest anotimp superb, pe care l-am asteptat cu entuziasm si multe planuri.
Retetele care urmeaza sunt excelente, total pe "gustul" nostru si au trecut cu brio proba timpului.
Ingrediente:
ciuperci pleurotus - 1000 g
nuca de caju - 100 g
mustar raw - 1 lingura
lamaie - zeama de la 1 bucata
usturoi verde (partea alba) - 2 bucati
ulei extravirgin de masline - 3 linguri
apa de izvor - cat este necesar
sare de Himalaya - dupa gust
piper macinat - dupa gust
Marinata pentru ciuperci
apa de izvor - 1500 ml
lamaie - zeama de la 3 bucati
sare de Himalaya - 1 lingura
usturoi verde - 2 bucati
chimen macinat - 1/2 lingurita
isop macinat - 1/2 lingurita
piper negru macinat - 1/2 lingurita
chilli - 1/4 lingurita
Reţeta completă aici: rawveganjoy.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii